Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB și CFR Cluj află secretul pentru a câștiga SuperLiga: “Suficient în România!”

FCSB și CFR Cluj sunt principalele candidate la titlu în SuperLiga. Cei doi granzi au aflat cum se câștigă campionatul.
08.10.2023 | 12:20
FCSB si CFR Cluj afla secretul pentru a castiga SuperLiga Suficient in Romania
FCSB și CFR Cluj află secretul pentru a câștiga SuperLiga: “Suficient în România!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lupta la titlu din SuperLiga a fost dezbătută intens în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Experții au tras concluzia, campionatul se câștigă doar cu o pregătire fizică exemplară!

Cum se câștigă titlul în SuperLiga: „Doar echipa care poate să alerge”

Spectacolul în SuperLiga a scăzut în ultimele etape. Formațiile din primul eșalon nu au mai marcat pe bandă rulantă așa cum se întâmpla în startul de sezon. Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a descoperit primul cauza.

ADVERTISEMENT

„Problema mare e că marea majoritate a e echipelor din campionatul nostru au ajuns ca în starea ca la etapa 12 să pară extrem de obosite toate. Mi se pare o problemă de antrenament”, a declarat Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. „Vin meciurile cu echipa națională și se protejează”, a completat, ironic, Adrian Ilie.

În prezent, după etapa a 12-a, patru echipe par angrenate serios în lupta pentru câștigarea campionatului. FCSB, care este pe locul 1, cu 29 de puncte, urmată de CFR Cluj, 25 de puncte, Rapid și Universitatea Craiova, ambele cu câte 22 de puncte. De menționat că ardelenii n-au jucat meciul din această rundă, cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Meciurile mai slăbuțe din ultimele 2-3 etape vin și pe fondul oboselii. Se vede că a fost o prospețime când a început campionatul la toate formațiile, se putea alerga, acum în ultimele 2-3 runde e o scădere și e pe fond fizic, clar.

Eu am o vorbă și le spun tuturor patronilor și antrenorilor cu care discut, campionatul îl câștigă echipa care aleargă mai mult, nu echipa care face diferența prin nu știu ce valori.

ADVERTISEMENT

A, că îl umflam noi pe Alibec anul trecut, că îl umflăm pe Florinel, vedeți, joacă prin campionat, când îl scoți afară nu mai are nicio realizare cu adevărat importantă. Sau Tavi Popescu ș.a.m.d.

Sunt jucători pe care îi creștem, îi facem mari, asta e și treaba noastră, să creștem spectacolul în SuperLiga, nu să îi dăm în cap, dar adevărul ăsta este. Când vorbesc cu oamenii de fotbal, le spun că în România câștigă campionatul echipa care poate să alerge. E de ajuns”, a adăugat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„La noi doar ai impresia că se antrenează”

Una dintre echipele din SuperLiga care stau cel mai bine la capitolul pregătire fizică este Oțelul Galați. Nou-promovata, și în special antrenorul ei, Dorinel Munteanu au primit laude din partea lui Adi Ilie.

„Ați văzut Oțelul cum aleargă? O echipă modestă, dar aleargă de două ori mai mulți ca ceilalți. (n.r. – Și au făcut cantonament la Slănic Moldova, râdea lumea în hohote) Dar nu contează unde faci cantonamentul.

Contează perioada asta de 2-3 luni de zile cum antrenezi jucătorii. La noi ai impresia că se antrenează, doar ca să antrenezi, nu ca să joci”, a completat „Cobra”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI e LIVE exclusiv pe site-ul FANATIK.RO, luni, marți și vineri de la ora 10:30. Cei care ratează emisiunea o pot viziona ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, de la ora 17:30. Joi, 12 octombrie, va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA dedicată meciurilor echipei naționale.

SECRETUL CASTIGARII SuperLigii | VERDICTUL lui Horia Ivanovici si Adrian Ilie

ADVERTISEMENT