Sport

FCSB, taxată după schimbarea lui Compagno: „A fost un haos după!”

FCSB a fost taxată pentru schimbarea lui Andrea Compagno în repriza a doua a meciului cu danezii de la Nordsjaelland, scor 0-0.
11.08.2023 | 00:37
FCSB taxata dupa schimbarea lui Compagno A fost un haos dupa
FCSB, taxată după schimbarea lui Compagno. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru și Viorel Moldovan au criticat felul în care FCSB a abordat meciul în momentul în care danezii au rămas cu un om în minus, neînțelegând motivul pentru care Andrea Compagno a fost înlocuit cu Vali Gheorghe.

FCSB, taxată după schimbarea lui Compagno

FCSB a fost taxată pentru înlocuirea lui Andrea Compagno din partea a doua a meciului cu Nordsjaelland, Basarab Panduru neînțelegând ce a dorit vicecampioana României să facă de fapt.

ADVERTISEMENT

„Nu ai ce explicație să găsești, nu înțeleg ce ai vrut. Adică ăia sunt în 10, tu în 11 și faci prima schimbare îl schimbi pe Compagno, îl lași pe Lampard în teren și mai faci mișcări între jucători.

Nu ai ce să gândești că s-a vrut, eu chiar nu înțeleg. Eu nu cred într-o comandă de schimbare. Când ieși și spui că nu te mai bagi, că nu te mai implici, eu te cred pe cuvânt”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a fost schimbat în minutul 61 cu Vali Gheorghe, imediat după ce Nordsjaelland a rămas cu un om în minus, după eliminarea lui Adamo Nagalo.

„N-are logică ce au făcut!”

Viorel Moldovan a comentat și el introducerea în teren a lui Vali Gheorghe, spunând că din momentul în care FCSB a rămas cu un om în plus în teren, totul s-a transformat în haos:

ADVERTISEMENT

„Îl bagi pe Vali Gheorghe. Pentru cine îl bagi? Să centreze pentru cine? Pentru Octavian Popescu, pentru Olaru, pentru Coman? Nu are logică!

FCSB m-a surprins plăcut pentru interpretarea tactică până în minutul 60, adică până la eliminare. Defensiva a fost extraordinară de data asta, nu au dat spații, de-aia nu au putut să joace adversarii”.

ADVERTISEMENT

„Pantea a fost excelent. Eu nu mă așteptam la un joc așa de echilibrat și la o disciplină tactică atât de bine pusă la punct. După eliminare a fost un haos, nu am înțeles nimic din ce s-a întâmplat acolo!”, a mai spus Viorel Moldovan.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,37 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT