Sport

FCSB face primul transfer al iernii! ”Am discutat cu Gigi și sunt mulțumit de propunerea făcută”

Gigi Becali deschide portofelul. Patronul echipei FCSB este dispus să achite peste 300.000 de euro pentru a-și asigura serviciile unui mijlocaș de forță.
02.02.2022 | 12:48
FCSB face primul transfer al iernii Am discutat cu Gigi si sunt multumit de propunerea facuta
Marius Marcel Constantin, Alexandru Mateiu, Malcom Sylas Laouari Edjouma si Dan Nicolae Nistor in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 1 august 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB face primul transfer din această iarnă. Finanțatorul Gigi Becali a ajuns la un acord cu prietenul Valeriu Iftime pentru achiziția lui Malcom Edjouma.

Mijlocașul francez de 25 de ani mai are doi ani de contract cu gruparea din nordul Moldovei, ceea ce înseamnă că Becali va trebui să achite și o sumă de bani pentru a-și asigura serviciile fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali ar fi vrut doi fotbaliști de la FC Botoșani

Finanțatorul moldovenilor Valeriu Iftime a confirmat discuțiile cu Gigi Becali și a dezvăluit că nu doar Edjouma este în vizorul latifundiarului.

Și fundașul camerunez Joyskim Dawa este dorit la FCSB, dar , pentru că FC Botoșani luptă pentru un loc în play-off-ul Ligii 1, Valeriu Iftime nu vrea să se despartă de prea mulți jucători în această perioadă.

ADVERTISEMENT

”Da, Edjouma va merge la FCSB. Am discutat cu Gigi și sunt mulțumit de propunerea făcută. Am fost întrebat și de Dawa, dar nu sunt dispus să-l dau. Nu putem vinde toți jucătorii.

El mai are contract încă 2 ani și jumătate și nu sunt în pericol să-l pierd. Nu se pune problema să plece”, a declarat Valeriu Iftime, pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, Gigi Becali va achita aproximativ 350.000 de euro în schimbul lui Edjouma. Fotbalistul are 20 de meciuri bifate în actualul campionat și 4 goluri marcate.

Gigi Becali și-a făcut calculele. A redeschis negocierile și pentru David Miculescu

Dacă mutarea lui Malcom Edjouma este ca și făcută, finanțatorul celor de la FCSB a redeschis discuțiile cu UTA Arad pentru transferul lui David Miculescu, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 20 de ani este extrem de apreciat de omul de afaceri bucureștean care a ridicat oferta, de la 500.000 de euro, în decembrie, la 700.000 de euro.

Mutarea poate părea surprinzătoare în condițiile în care Miculescu evoluează pe același post cu Florinel Coman, recent revenit după o accidentare.

Însă, Becali a declarat recent că nu mai crede că Florinel Coman va putea fi transferat pe bani foarte mulți, și pentru că va împlini 24 de ani în această primăvară, dar și pentru că este departe de forma care l-a consacrat.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 5,70 este cota pentru „X și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT