Fotbal intern

FCSB, trei schimbări la pauză. La Dinamo a debutat Morsay

10.02.2021 | 21:54
FCSB trei schimbari la pauza La Dinamo a debutat Morsay
ADVERTISEMENT

FCSB a început derby-ul din Cupa României cu Dinamo cu mai multe rezerve, cum a anunțat FANATIK în exclusivitate, dar în repriza a doua, Toni Petrea a introdus pe teren artileria grea, făcând trei schimbări simultan.

Pentru FCSB a intrat golgheterul Florin Tănase, cel care a decis și derby-ul din campionat, Darius Olaru și Florinel Coman, cel care e în căutarea golului de la meciul cu UTA, 3-0, de la începutul lunii decembrie.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, la Dinamo a debutat suedezul Jonathan Morsay, adus de la Chievo Verona în perioada de mercato din iarnă.

Schimbări ofensive pentru FCSB la pauză derby-ului cu Dinamo din cupă

FCSB a mutat ofensiv la pauza derby-ului cu Dinamo din Cupa României, Toni Petrea preferând să-i introducă pe Florin Tănase, Darius Olaru și pe Florinel Coman în locul lui Alexandru Buziuc, Adrian Șut și Ionuț Vînă.

ADVERTISEMENT

De la Florin Tănase fanii FCSB-ului așteaptă noi goluri, mai ales că tot el este fotbalistul care a înscris golul victoriei împotriva lui Dinamo din campionat, Tănase reușind să marcheze în minutul 8 al confruntării.

Totodată, Florinel Coman a declarat după derby-ul câștigat în campionat că își dorește să marcheze mai mult: „A fost greu pentru că am jucat pe acest teren, el a echilibrat echipele, suntem mulțumiți că am luat 3 puncte. Nu intră încă, aștept golul de câteva etape. Important e că a câștigat echipa, dar sunt bucuros că sunt la finalizare”.

ADVERTISEMENT

La Dinamo a debutat Morsay

De cealaltă parte, la Dinamo a debutat Jonathan Morsay, jucătorul adus în iarnă de la Chievo Verona. Morsay l-a înlocuit pe atacantul Magaye Gueye.

Cotat la 250.000 de euro pe site-ul transfermarkt.com, mijlocașul stânga suedez a mai evoluat înainte să ajungă în Serie B la Sundsvall și Brage.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale, Jonathan Morsay a evoluat în 149 de partide în care a marcat de 24 de ori și a reușit 8 pase decisive. Salariul jucătorului venit va fi suportat în continuare de Chievo, Dinamo acoperind doar o mică parte din el.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt– FCSB: 7,30 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT