Sport

FCSB vrea ca Radunovic să semneze prelungirea contractului: ”E o persoană foarte importantă în vestiar”

După partida câștigată de FCSB în fața lui Sepsi OSK, scor 2-1, Risto Radunovic a anunțat că își dorește să plece la finalul sezonului.
18.03.2024 | 21:16
FCSB vrea ca Radunovic sa semneze prelungirea contractului E o persoana foarte importanta in vestiar
FCSB dorește ca Radunovic să semneze prelungirea contractului. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în etapa de debut a play-out-ului SuperLigii. După meci, Risto Radunovic a anunțat că își dorește să câștige campionatul, iar apoi să se transfere la o altă echipă.

FCSB dorește să îi prelungească contractul lui Risto Radunovic

După declarațiile fundașului dreapta, Gigi Becali a intrat în direct pentru a clarifica situația. Patronul lui FCSB a declarat că Radunovic a îl înștiințase de intențiile sale, dar că nu îl va lăsa să plece decât dacă va avea o ofertă convenabilă pentru club.

ADVERTISEMENT

Contractul muntenegreanului expiră în luna decembrie 2024, iar Mihai Stoica, managerul general al FCSB, și-a exprimat dorința de a semna o prelungire, având în vedere statutul pe care îl are Risto Radunovic în vestiarul echipei roș-albastre.

„Declarația lui Radunovic a fost scoasă cumva din context. El a spus clar ce și-ar dori, să ia titlul, iar după să găsească o soluție să plece, dacă are o ofertă bună.

ADVERTISEMENT

Dacă are ofertă bună, bineînțeles că va pleca. Dacă nu, eu cred cu convingere că vom face o propunere pentru prelungirea contractului, care nu se termină în vară, ci în iarnă. 

Eu l-aș ține. Discuția asta am demarat-o de foarte multe ori cu Gigi. La un moment dat chiar am avut o discuție cu Risto, dar poate a uitat. El a cerut o mărire a contractului aflat în derulare și Gigi nu a fost de acord”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: ”Risto Radunovic este un model pentru tinerii de la FCSB”

Mihai Stoica îl consideră pe Radunovic cel mai bun fundaș dreapta din campionatul intern și nu ia în calcul ca acesta să plece liber de contract.

Pentru mine e cel mai bun fundaș stânga din România de câțiva ani încoace și nici nu vreau să mă gândesc că nu va prelungi, dar există și posibilitatea asta. Indiferent ce declarație ar da Risto, el e o persoană foarte importantă în vestiar.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că există vreun jucător care să nu vrea să plece. Dacă unul spune asta, e mincinos. Toată lumea vrea să plece la mai bine, inclusiv Risto. Și eu aș pleca la Inter, dar nu mă ia nimeni.

Risto se antrenează excepțional în fiecare zi și e un model pentru tineri. Risto se simte apreciat de noi. De Gigi Becali? Orice jucător care negociază salariul și semnează un contract se consideră că e mulțumit. Că vrei să mărești un contract în deulare… și eu aș vrea să-mi fie mărit salariul.

Până la urmă, echipa îi aparține lui Gigi și el dă banii. El decide cui dă banii. A mărit la Olaru și la Coman pentru că le-a prelungit pe 5 ani și vrea să ia bani pe ei. Nu poate fiecare fotbalist să bată la ușă și să spună că vrea salariu mai mare.

Eu sunt pro prelungirii contractului lui Radunovic. Eu, antrenorii și bănuiesc că și coechipierii. Trebuie să vrea și Gigi”, a declarat Mihai Stoica

ADVERTISEMENT
2.35 este cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB în deplasarea de la Farul Constanța