Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB ţinteşte un transfer de top: “E ca Stanciu, un jucător de o cotă foarte bună!”

FCSB caută să își întărească lotul în această iarnă. Vulturar, omul de încredere al lui Gigi Becali, a fost trimis în Africa de Sud pentru a descoperi posibile talente.
20.11.2023 | 17:07
FCSB tinteste un transfer de top E ca Stanciu un jucator de o cota foarte buna
FCSB vrea să îl transfere pe “noul Stanciu”: “Este un Olaru mai ofensiv!”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB este pe primul loc în Superliga și are 3 puncte în fața urmăritoarei CFR. Pentru a își asigura titlul în acest sezon, formația pregătită de Gigi Becali va plusa la capitolul întăriri în pauza competițională. Africa de Sud este zona în care FCSB speră să dea lovitura pe piața transferurilor.

Noul “Stanciu” joacă în Africa de Sud

“Sunt 2-3 jucători destul de interesați, să vedem exact și condițiile. Un atacant și un mijlocaș, un box to box. Printre jucătorii români, un Olaru puțin mai ofensiv. E ca Stanciu, un jucător cu o cotă bună acolo.

ADVERTISEMENT

Nu e simplu să aduci jucători foarte bine cotați acolo pentru că cer bani foarte mulți. Plătesc deja 400.000 sau 500.000 de euro acolo. Sperăm acum că, dacă aducem unul, să fie unul bun.

Sunt jucători de culoare, tineri. Plecăm în 2 sau 3 țări și vedem. Pe lângă Africa de Sud, am mai descoperit un campionat foarte interesant, tot din zona aceea. Mi se pare un campionat interesant cu jucători valoroși”, a declarat Florin Vulturar.

ADVERTISEMENT

FCSB, la un pas să transfere un brazilian

FCSB a fost aproape să aducă un brazilian la echipă, însă prețul acestuia a fost cu mult peste bugetul formației lui Becali. Nu mai puțin de 3 milioane de euro a cerut echipa respectivă pe brazilian. Prin comparație, Ngezana a fost adus la echipă pe 600.000 de euro.

“Nivelul de acolo este asemănător cu cel din Africa de Sud. Gigi Becali cu siguranță vrea să câștige campionatul și să joace în Europa; acesta este obiectivul. Champions League este visul, pas cu pas, e posibil orice.

ADVERTISEMENT

În fiecare an este câte o surpriză, de ce nu ar putea fi anul FCSB-ului. Cu siguranță își dorește să facă o echipă bună. Pista cu brazilianul a picat pentru că era o sumă destul de mare. Au cerut 3 milioane de euro pentru el. Nu vreau să dau nume, dar era din prima ligă braziliană.

Au cerut 3 milioane pentru el, și nu erau de la o echipă foarte importantă; era o echipă de la mijlocul clasamentului. Jucătorul voia și el în jur de 30.000 de euro salariu. Este un jucător interesant, eu zic că cel târziu în vară o să ajungă în Europa”, a completat Vulturar.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial

FCSB il vrea pe noul Stanciu

ADVERTISEMENT