ADVERTISEMENT
Sport

Federația Română de Handbal a anunțat prețul biletelor pentru turneul preolimpic din Muntenegru. 40 de euro, cel mai ieftin tichet

Autor: Francisc Oprea | 28.02.2020 | 16:47
Federația Română de Handbal a anunțat prețul biletelor pentru turneul preolimpic din Muntenegru. 40 de euro, cel mai ieftin tichet
România joacă în martie turneul de calificarea la Jocurile Olimpice. FOTO: Sportpictures

Naționala de handbal feminin a României va disputa, în perioada 20 – 22 martie, în Muntenegru, turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cu mai puțin de o lună până la primul meci, FRH a anunțat prețurile biletelor pentru suporterii români, care variază între 70 și 100 de euro.

ADVERTISEMENT

România, la trei meciuri de calificarea la JO

Echipa de handbal feminin a României dispută, la Podgorica, ultima șansă de calificarea la Jocurile Olimpice. Pe 20, 21 și 22 martie, selecționata antrenată de Bogdan Burcea întâlnește Thailanda, Norvegia și țara gazdă, iar primele două clasate din grupă obțin biletele pentru evenimentul din vară.

Cu mai puțin de o lună înaintea primului meci de la turneul preolimpic, Federația Română de Handbal a anunțat prețul biletelor pentru suporterii care vor să susțină din sală echipa națională.

ADVERTISEMENT

Cel mai ieftin tichet costă 40 de euro, pentru o zi de competiție, biletele de categorie întâi costă 70 de euro, în timp ce pentru un loc la VIP fanii vor trebui să scoată din buzunar 100 de euro.

Thailanda, primul adversar

Thailanda va fi primul adversar pentru naționala de handbal feminin a României la turneul preolimpic din Muntenegru.

ADVERTISEMENT

Selecționata asiatică a ajuns în grupa din care fac parte și „tricolorele” după echipa Chinei s-a retras din competiție din cauza virusului corona, iar naționala din Hong Kong a refuzat invitația trimisă de Federația Internațională de Handbal.

România – Thailanda, meciul de debut pentru echipa lui Bogdan Burcea la turneul preolimpic, se va juca pe 20 martie, de la ora 18:00. A doua zi, „tricolorele” întâlnesc Norvegia, de la 20:30, în timp ce pe 22 martie vor juca împotriva țării gazdă, Muntenegru.

ADVERTISEMENT

Programul partidelor din grupa României la turneul preolimpic:

20 martie:

  • România – Thailanda, ora 18:00
  • Norvegia – Muntenegru, ora 20:30

21 martie:

  • Muntenegru – Thailanda, ora 18:00
  • Norvegia – România, ora 20:30
ADVERTISEMENT

22 martie:

  • Muntenegru – România, ora 17:00
  • Thailanda – Norvegia, ora 19:30.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1