News

Fetiţă de 2 ani, căzută de la etaj, în Sectorul 1. Copila s-a urcat pe pervaz în timp ce se juca

O fetiță în vârstă de 2 ani a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei. Se pare că micuța se juca nesupravegheată și s-a urcat pe pervaz.
15.04.2024 | 14:27
Fetita de 2 ani cazuta de la etaj in Sectorul 1 Copila sa urcat pe pervaz in timp ce se juca
Fetiţă de 2 ani, căzută de la etaj, în Sectorul 1. Copila s-a urcat pe pervaz în timp ce se juca
ADVERTISEMENT

Copila a fost transportată la spital, iar medicii încearcă acum să-i salveze viața. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care i-a acordat copilei primul ajutor, înainte ca aceasta să fie transportată la UPU. Polițiștii vor încerca să afle acum de ce copila nu a fost supravegheată în timp ce se juca pe balcon.

O fetiță de 2 ani a căzut de la etaj în Sectorul 1 din București

”În această dimineață, 15 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 1.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, care au constatat că este vorba despre o fetiță, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului.

Totodată, la adresă s-a deplasat și un echipaj medical, care i-au acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare. Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ, potrivit Știrile PRO TV.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, o copilă în vârstă de 4 ani ajungea în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul unui bloc din Mioveni. Polițiștii au constatat că este a doua oară când părinții o scapă nesupravegheată pe micuță, iar aceasta cade de la etaj. Din păcate de această dată copila a intrat în comă.

O copilă din Argeș a căzut de la etaj și a intrat în comă

Salvatorii au trimis la fața locului inclusiv un elicopter pentru a o transporta cât mai rapid la spital. ”Copila, aflată în comă şi cu multiple traumatisme, a fost preluată de o ambulanţă de Terapie intensivă mobilă şi apoi de un elicopter pentru a fi dusă la un spital din Bucureşti”, au transmis reprezentanții ISU.

ADVERTISEMENT

Vecinii sunt cei care au găsit trupul copilei întins pe asfalt și au sunat la 112. Imediat, la fața locului a ajuns o autospecială SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, însă medicii din Argeș au decis să o transfere pe copilă la un spital din București. Copila se afla sub supravegherea mamei care a lăsat-o singură pentru câteva momente.

Și mai grav este a doua oară în ultimii 3 ani când copila cade de la etaj. Dacă în 2021, la primul astfel de incident, starea fetiței nu a fost atât de gravă, acum micuța a intrat în comă. ”Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă intervine pentru a efectua transferul unei paciente cu vârsta de 4 ani, care prezintă politraumatisme, de la Spitalul de Pediatrie Piteşti la elicopterul SMURD”, au adăugat oficialii ISU Argeş.

ADVERTISEMENT

Pe fir a intrat de această dată și Protecția Copilului, care ar putea lua măsuri împotriva mamei. Asta, dacă micuța își va reveni din comă și își va putea relua viața normal. Medicii fac toate eforturile posibile pentru a o salva și pentru a-i permite acesteia să ducă o viață normală după acest accident.

ADVERTISEMENT