Life

Feli, apariție inedită în cel mai nou videoclip. Cântăreața a marcat o premieră în carieră: “O altă latură a artistei”

Feli a avut o apariție inedită în ce mai nou videoclip. Este vorba despre cel al piesei “Flori de argint”, prin care cântăreața a marcat o premieră în cariera ei muzicală.
10.03.2022 | 15:12
Feli aparitie inedita in cel mai nou videoclip Cantareata a marcat o premiera in cariera O alta latura a artistei
Feli a lansat un nou videoclip. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Feli a lansat o nouă melodie, prima de pe noul ei album, inspirată de marile artiste din România, marcând o premieră în cariera ei muzicală. Cântăreața a avut o apariție inedită în videoclipul piesei.

Feli, apariție inedită în cel mai nou videoclip

Noua melodie lansată de Feli se numește “Flori de argint” și este prima de pe cel de-al treilea album din cariera îndrăgitei artiste. 

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Vocea României a spus câteva cuvinte despre cea mai nouă melodie. Piesa este inspirată de șlagărele marilor cântărețe din România.

Melodia este o premieră pentru cântăreață și scoate în evidență “o nouă latură a artistei Feli”. Vedeta speră ca noua creație să fie pe placul fanilor.

ADVERTISEMENT

“Tot din dragostea pentru pământul meu, am simțit să scriu și să cânt un album care să aibă influențe de șlagăr. Inspirată de Angela Similea, Margareta Pâslaru și alte femei – comori muzicale ale țării mele, încep acest drum cu ‘Flori de argint’, care scoate în fața voastră, și chiar și în fața mea, o altă latură a femeii Felicia, o nouă latură a artistei Feli. Poate mai matură sau poate altfel, vă las pe voi să o definiți.”, a transmis Feli, notează libertatea.ro.

În același timp, artista a marcat o premieră în cariera ei. “Flori de gheață” este prima melodie care nu a fost compusă de ea, ci de artiștii de la casa de discuri cu care colaborează.

ADVERTISEMENT

“Melodia și versurile sunt în totalitate scrise de colegi-artiști de la HaHaHa Production, artiști pe care îi auziți cântându-și arta și în online.

Vlad Flueraru, IOVA și Angus au compus una din piesele din topul vieții mele muzicale, iar producția poartă ștampila HaHaHa Production, fiind creată de Fenom (Florin Boka) și Lucian Nagy.”, a mai spus Feli despre melodie.

ADVERTISEMENT

Ce joburi a avut Feli înainte să devină cunoscută

Felicia Donose, pe numele ei complet, a vorbit despre meseriile pe care le-a avut înainte să-și înceapă cariera muzicală. Vedeta recunoaște că a pornit de jos și că a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum.

În trecut, Feli a fost agent de vânzări, barman, dar a lucrat și la un fast food.

“Eram agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă, după care mi-am dat seama că nu am cum să trăiesc dintr-un salariu fix. Atunci descopeream supa la plic, cam atât de low-budget eram.

După aia, m-am angajat în comerţ. Am lucrat într-un fast food, apoi s-a deschis primul mall din Cluj şi m-am angajat acolo. Şi uite aşa am reuşit, din lumea asta de barman-ospătar, să supravieţuiesc uşor-uşor tot mai bine.

Eu m-am dus orbeşte în Cluj că am zis că e un oraş mai mare, cu posibilităţi mai mari de a face muzică, poate găsesc pe cineva.”, a declarat Feli pentru adevărul.ro.

În 2012, Feli a participat la Vocea României și a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Blondina a ajuns până în etapa semifinalelor. Participarea la concurs a ajutat-o să facă un pas important în cariera artistică.

ADVERTISEMENT