Life

Feli, tribut special pentru Maria Tănase. Melodia emoționantă și povestea din spatele ei

05.11.2020 | 15:01
Feli tribut special pentru Maria Tanase Melodia emotionanta si povestea din spatele ei
ADVERTISEMENT

Feli Donose este cunoscută pentru faptul că transpune în versurile melodiilor sale trăirile prin care trece, motiv pentru care a lansat o piesă în memoria regretatei artiste Maria Tănase. „Du-te dorule” este inspirată din blestemul de dragoste „Cine iubește și lasă”. 

Melodia cântăreței originare din Sebeș aduce în prim-plan răzbunarea și vindecarea post-iubire, piesa fiind cea de-a șaptea „felie” din jurnalul muzical intitulat #Felidinpoveste. Concret, blondina interpretează melodii marcante prin prisma poveștilor de viață.

ADVERTISEMENT

Versurile piesei „Du-te dorule” au o poveste emoționantă în spate, fiind un tribut pentru Maria Tănase, cântăreață cunoscută ca „pasărea măiastră” a muzicii lăutărești. „Cine iubește și lasă” și-a pus serios amprenta asupra vieții regretatei artiste, atât pe plan profesional, cât și în viața privată.

Feli Donose, piesă emoționantă în memoria artistei Maria Tănase

„Piesa aceasta este un tribut adus Mariei Tănase. Inspirată de „Cine iubește și lasă”, de „Blestem” și de întreaga forță creatoare a muzei mele, Maria Tănase, am simțit să-mi scriu și să-mi cant o poveste reală de vindecare de iubire din trecutul meu. 

ADVERTISEMENT

După ce se termină o poveste de iubire, fiecare se vindecă în felul lui pentru a merge mai departe. Eu, după acest episod din trecutul meu, care mi-a rănit ego-ul, am simțit să îmi doresc aprig ca el, băiatul care-mi fusese iubit, să nu poată fi fericit fără mine.

Și să nu scape ușor de «fantoma» mea și să mă vadă pe mine în toate femeile care vor urma în viață lui”, a mărturisit Feli Donose despre ultima sa piesă „Du-te dorule”, notează gandul.ro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața, rănită în iubire: ”Toți avem o parte întunecată”

Frumoasa blondină este de părere că oamenii au o parte negativă, întunecată, care iese la iveală în momentul în care sunt răniți din dragoste. Artista susține că această latură trebuie acceptată, numai așa putând merge mai departe în viață.

„De cele mai multe ori, oamenii vor să pară buni și sensibili chiar și atunci când sunt răniți, însă adevărul ascuns în sufletul lor este că nu simt să fie atât de altruiști și sensibili cu persoană care i-a rănit.

ADVERTISEMENT

Avem cu toții o parte întunecată în noi, pe care trebuie să o acceptăm și să o lăsăm să iasă la iveală din când în când, că să ne eliberăm și să putem trece mai repede și mai ușor mai departe”, a completat vedeta.

Melodia a fost încărcată de Feli pe canalul de Youtube în urmă cu câteva ore și a adunat aproape 18.000 de vizualizări. Mesaje sunt unele de apreciere din partea fanilor, internauții fiind încântați de producția lansată de artistă în colaborare cu HaHaHa Production și Cât Music.

ADVERTISEMENT