Life

Femeia care i-a luat locul lui Kate Middleton! Se ocupă de tot ce au nevoie moștenitorii tronului Marii Britanii

Kate Middleton a cedat, practic, o serie de îndatoriri pe care le avea față de Familia Regală după ce a anunțat că este grav bolnavă.
21.04.2024 | 16:03
Femeia care ia luat locul lui Kate Middleton Se ocupa de tot ce au nevoie mostenitorii tronului Marii Britanii
Cine este femeia care o ajută pe Kate Middleton în această perioadă dificilă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Kate Middleton trece prin momente cât se poate de dificile, stârnind îngrijorarea britanicilor de rând. Boala care o macină a făcut-o să renunțe la o serie de îndatoriri pe care le avea. Cu toate acestea, viitoarea Regină are un ajutor de nădejde, o femeie implicată până peste cap în bunul mers al lucrurilor pentru moștenitorii tronului Marii Britanii.

Cine este femeia care o ajută pe Kate Middleton

Kate Middleton a anunțat, acum ceva vreme, că sugeră de cancer, asta după ce a suportat o intervenție chirurgicală complicată în zona abdominală. Nici Regele Charles nu se simte mai bine, el fiind bolnav tot ce cancer, așa cum a anunțat Palatul Buckingham.

ADVERTISEMENT

Normal, după anunț, Kate Middleton a decis să se retragă, o perioadă, din lumina reflectoarelor. De înțeles de altfel, recuperarea și vindecarea de cancer nefiind chestiuni tocmai simple. Alături de ea, evident, îi este întreaga familie, în frunte cu moștenitorul tronului, Prințul William.

Doar că, desigur, Prințul William, cu un tată bolnav, are și mai multe îndatoriri regale față de trecut. Așa că, cineva trebuia să îi ajute. Iar acel cineva este, pare-se, chiar femeia care îi este alături lui Kate Middleton de ani buni.

ADVERTISEMENT

Este vorba, susține Cancan, chiar de bona regală. Adică femeia care se ocupă, de ani mulți, de cei trei copii ai cuplului regal britanic. Maria Teresa Turrion Burrallo este cea care avea grijă de Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte ( 8 ani) și Prințul Louis (5 ani).

Acum, rolul ei pare să fie și mai important. Om de încredere după atâția ani de serviciu credincios, ea se va ocupa, în întregime, de ceea ce au nevoie cei trei micuți Prinți, lăsând-o pe Kate Middleton să se concentreze asupra recuperării de după boală.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton, anunț care a bulversat întreaga lume

”Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a spus, pe 22 martie, Kate Middleton. Ea anunța că are cancer și că cel mai greu a fost să le explice copiilor că suferă de teribila boală.

De atunci, în jurul soției Prințului William s-au creat tot felul de teorii conspiraționiste. Care mai de care mai aberante, teoriile cu pricina au stârnit furie în lumea vedetelor și personalităților din întreaga lume. Și nu a lipsit mult până s-a ajuns la o întreagă controversă.

ADVERTISEMENT

De altfel, anunțul făcut de Kate Middleton a făcut ca oameni simpli, dar și personalități din toată lumea să își exprime simpatia și sprijinul pentru suferința soției Prințului William. Printre cei care i-au transmis mesaje publice s-au numărat Shannen Doherty, Michelle Obama, dar și nenumărați artiști și politicieni.

ADVERTISEMENT