News

Femeia care și-a umilit fetița pe internet, arestată preventiv

15.09.2020 | 20:34
Femeia care sia umilit fetita pe internet arestata preventiv
ADVERTISEMENT

Femeia din București care s-a filmat cum își bătea fetița în vârstă de 3 ani a fost reținută pentru 30 de zile.

Individa a fost arestată preventiv, după ce a stat deja 24 de ore în arestul Poliției, după ce a șocat opinia publică din România.

ADVERTISEMENT

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis să o aresteze preventiv pe femeie în urma gesturilor reprobabile.

Femeia care și-a bătut cu brutalitate fetița a fost arestată preventiv

Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de femeie, pentru rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie, ea fiind iniţial reţinută pentru 24 de ore”, anunță News.ro.

ADVERTISEMENT

În cursul lunii auugust a anului 2020, inculpata, în timp ce se afla într-un imobil din Sectorul 1 al municipiului Bucureşti, în mod repetat şi-a agresat fizic şi psihic fiica minoră, în vârstă de aproximativ 3 ani, respectiv a lovit-o cu palmele la nivelul feţei şi corpului, a tras-o puternic de păr, a lovit-o cu o curea din imitaţie de piele la nivelul corpului, a ţipat în mod agresiv la ea, umilind-o, intimidând-o prin întreg comportamentul violent şi filmând-o în timpul exercitării violenţelor, acte prin care i-a pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală”, este scris în ordonanța procurorilor.

Femeia s-a filmat cum își agresa fiica pentru că micuța i-ar fi rupt ochelarii. Fetița este numită „periculoasa care mi-a dat teroare şi ieri şi azi” și este trasă de păr și lovită peste față de mai multe ori, drept răzbunare pentru că își supărase mama.

ADVERTISEMENT

Între timp, internauții au semnat o petiție prin care se cere salvarea fetiței bătute de propria mamă, iar în acest sens a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).

Imaginile violente au fost viralizate cu ajutorul internauților care s-au revoltat când au văzut cum micuța este bătută de către mama sa, pentru că nu a fost cuminte.

ADVERTISEMENT

Această femeie are o fetiță de 5 ani și o bate tot timpul pentru un bărbat cu care vorbește. De fapt, ăla o pune să o bată. Vă rog din inimă, Poliția să facă ceva. Au fost cei de la Secția 4, dar nu au rezolvat absolut nimic, doar că a fost arestată 24 de ore și i-au dat drumul.

Cum este posibil așa ceva, să îi dai drumul la o nenorocită care își traumatizează fetița pentru un bărbat. Am înțeles că fetița este la bunica ei acum, dar nici bunica nu este așa bună. Scăpați îngerașul ăsta din mâna monștrilor, să nu îi mai facă rău.

Cine poate să facă ceva pentru fetița asta chinuită și să scape din infernul în care este”, a scris unul dintre cititori, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT