Life

Femeia cu 234 de stră-strănepoți și 37 de stră-stră-strănepoți. Cum e posibil: ”Șase generații în viață”

Cazul impresionant al unei femei în vârstă de 98 de ani. Are 234 de stră-strănepoți și 37 de stră-stră-strănepoți. Cum este posibil?
10.03.2023 | 01:08
Femeia cu 234 de strastranepoti si 37 de strastrastranepoti Cum e posibil Sase generatii in viata
Povestea impresionantă de viață a bătrânei. Sursa foto: 15Min.It
ADVERTISEMENT

O femeie impresionează prin cazul său. A ajuns să aibă 234 strănepoți și 37 de stră-stră-strănepoți. Mulți se gândesc la faptul că a avut o familie numeroasă, încât să se bucure de numărul mare de strănepoți și stră-stră-strănepoți. Care este, de fapt, situația?

Cazul impresionant al unei bătrâne. Are 234 de stră-strănepoți și 37 de stră-stră-strănepoți. Cum e posibil

MaeDell Taylor Hawkins are 98 de ani, iar până la această vârstă a demonstrat că este o familistă convinsă. Pe lângă numeroșii strănepoți și stră-stră-strănepoți, mai este înconjurată și de 106 nepoți. Ea își duce viața în ultimul timp într-un azil de bătrâni, iar aici a vizitat-o într-o zi stră-stră-strănepoata, nou-născută, de doar 7 săptămâni.

ADVERTISEMENT

Într-o fotografie pe facebook, MaeDell Taylor Hawkins apare atât cu bebelușul în brațe, cât și cu fiica sa, Frances Snow, în vârstă de 77 de ani, nepoata Gracie Snow, în vârstă de 58 de ani, strănepoata Jacqueline Ledford, de 39 de ani și Jaisline Wilson, stră-strănepoata, de 19 ani.

”Șase generații în viață. MaeDell, Frances, Gracie, Jacqueline, Jaisline și Zhavia”, a notat Gracie în dreptul imaginii care a făcut furori printre cei care au văzut-o. Tot Gracie a declarat într-un interviu pentru Fox News că nu s-a intenționat o întâlnire a fetelor, revederea fiind într-un mod neplanificat.

ADVERTISEMENT

Povestea de viață a bătrânei

Bătrâna are o poveste de viață uluitoare. S-a născut în Kentucky, iar în 1940, pe când era doar o adolescentă de 16 ani s-a căsătorit cu primul său partener, Bill Taylor. Bărbatul era mult mai în vârstă și îi putea fi bunic. Însă, diferența de vârstă nu a contat.

Bill Taylor avea, mai exact, 50 de ani când a cunoscut-o pe MaeDell Taylor Hawkins și lucra la o cale ferată. De asemenea, era și tată căci avea deja 10 copii, lăsați în grija sa de soția lui, decedată în timpul nașterii a unor gemeni, de acasă.

ADVERTISEMENT

Cum vremurile de altădată difereau față de cele de acum, MaelDell a ignorat vârsta înaintată a lui Bill, a mers cu el în fața altarului și și-a luat în serios rolul de mamă vitregă. Nu a pus preț nici pe faptul că nu aveau condiții de trai decente, precum apă curentă sau o baie.

Iubirea dintre bătrână și primul partener a fost, astfel, una puternică și din care au rezultat 13 copii. Grace își aduce aminte că, în ciuda situației extrem de precare, bunica sa nu s-a plâns niciodată, ci și-a acceptat soarta: ”Știu că i-a fost greu, dar nu s-a plâns”.

ADVERTISEMENT

Având în vedere copiii numeroși, prin prisma fiicelor și nepoților, MaeDell Taylor Hawkins a atins performanța ca la cei aproape un veac de când se află pe Pământ să aibă 106 nepoți, 222 strănepoți,  234 stră-strănepoți și 37 de stră-stră-strănepoți.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Drumul care îi scapă pe șoferi de traficul infernal. Acces mai rapid spre...
Drumul care îi scapă pe șoferi de traficul infernal. Acces mai rapid spre mare
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie...
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie căsătorită s-a plâns de o situație care pare rușinoasă pentru familia ei
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?