News

Femeie din Brașov, salvată în ultimul moment de un jandarm. A încercat să se sinucidă aruncându-se într-un lac

O femeie din Brașov care încerca să se sinucidă a fost salvată în ultimul moment de un jandarm. Bărbatul a sărit după ea într-un lac.
03.04.2024 | 12:07
Femeie din Brasov salvata in ultimul moment de un jandarm A incercat sa se sinucida aruncanduse intrun lac
Tentativă de sinucidere în Brașov: o femeie s-a aruncat într-un lac, iar un jandarm a sărit după ea și a salvat-o. Sursa foto: Jandarmeria Brașov / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie din județul Brașov care încerca să-și pună capăt zilelor a fost salvată în ultimul moment de un jandarm. Victima s-a aruncat într-un lac din zona Făgăraș.

Tentativă de sinucidere în Brașov: o femeie s-a aruncat într-un lac, iar un jandarm a sărit după ea și a salvat-o

În urmă cu 24 de ore, marți, 2 aprilie, Poliția Municipiului Brașov era sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 47 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său într-o direcție necunoscută cu mașina personală. Existau informații că aceasta ar avea gânduri de suicid.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, oamenii legii au decis demararea procedurilor urgente specifice de căutare. Datele de identificare ale femeii dispărute au fost răspândite de către polițiștii din teren.

Miercuri, un polițist a observat pe un teren viran, din municipiul Făgăraș, un autoturism abandonat. Cercetările au arătat că acesta aparține persoanei căutate.

ADVERTISEMENT

Forțele ISU s-au mobilizat. A fost alcătuită urgent o echipă de căutare, formată din aproape 40 de forțe. E vorba de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, jandarmi și pompieri din cadrul ISU Făgăraș. Aceștia au demarat activitățile de căutare în zona de vegetație limitrofă râului Olt.

Căutările au dat rapid rezultate. Tot miercuri, persoana dată dispărută a fost depistată de forțele ISU. La vederea echipelor de căutare, aceasta a comis un gest extrem. S-a aruncat într-un lac.

ADVERTISEMENT

Jandarmii s-au îndreptat de urgență în zona unde au văzut-o, iar după ce au depășit cu greu un canal plin cu apă, s-au apropiat de femeia ce dădea impresia că intenționează să se arunce în apă.

Au încercat s-o liniștită, să poarte o discuție cu aceasta, dar singurele cuvinte spuse de ea erau unele confuze și fără noimă, iar în momentul în care colegul nostru s-a apropiat de ea, a devenit tot mai agitată și a intrat în apă rece”, anunță autoritățile.

ADVERTISEMENT

Fără să ezite vreo clipă, un jandarm a sărit în apă și a reușit să o prindă pe femeie. Acesta a fost ajutat de un alt jandarm din echipă. Ulterior, cu ajutorul a încă trei polițiști, femeia a fost scoasă din apă.

Victima a fost preluată imediat de un echipaj medical, care i-a acordat sprijinul de specialitate, fiind în afara oricărui pericol. ”Tibi și Sergiu…Datorită intervenției voastre un om astăzi trăiește! Este cel mai frumos mod prin care ați ales să sărbătoriți Ziua Jandarmeriei Române!”, transmite Jandarmeria Brașov, pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: