News

Femeie gravidă din București, lovită pe trecerea de pietoni de un britanic. Bărbatul, prins pe aeroportul din Cluj

Incident grav petrecut în București, joi seara. O femeie gravidă a fost lovită pe trecerea de pietoni de un britanic. Bărbatul a fost prins pe aeroportul din Cluj, vineri.
27.01.2023 | 10:55
Femeie gravida din Bucuresti lovita pe trecerea de pietoni de un britanic Barbatul prins pe aeroportul din Cluj
O femeie însărcinată a pierdut copilul, după ce a fost lovită de mașina condusă de un britanic. Sursa foto (ilustrativ): promotor.ro
ADVERTISEMENT

Un eveniment cu urmări dramatice a fost consemnat joi seara în Capitală. O femeie însărcinată a fost lovită de o mașină, în Sectorul 3. Șoferul a plecat de la locul faptei.

O femeie însărcinată a pierdut copilul, după ce a fost lovită de mașina condusă de un britanic

Din informațiile inițiale oferite de Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române, bărbatul conducea un Mercedes E-Classe de culoare neagră.

ADVERTISEMENT

Acesta se deplasa pe Drumul Gura Caliței în apropierea zonei rezidențiale Palladium. Aici, a acroșat-o pe femeia gravidă, pe o trecere de pietoni.

Imediat după accident, individul a fugit din zonă. Femeia de 30 de ani, gravidă în 8 luni, a fost transportată la Spitalul Sfântul Pantelimon. Din păcate, aceasta a pierdut sarcina.

ADVERTISEMENT

Britanicul, prins pe aeroportul din Cluj. Acesta încerca să fugă din țară

Autoritățile au demarat rapid cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

În scurt timp, conducătorul autovehiculului a fost identificat. E vorba de un bărbat, cetățean britanic.

ADVERTISEMENT

”În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin”, se arată pe site-ul centrului Infotrafic România.

Autorul accidentului a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar vineri dimineață, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

ADVERTISEMENT

”Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar, în cursul acestei dimineţi (n.r. vineri), bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească ţara.

Persoana în cauză va fi preluată de poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unităţii de poliţie, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Brigăzii Rutiere, emis vineri dimineață.

ADVERTISEMENT