News

Femeie înmormântată în județul Hunedoara, dezgropată de doi adolescenți. Motivul acestui gest șocant

O femeie înmormântată într-un cimitir din Aninoasa, județul Hunedoara, a fost dezgropată de doi adolescenți. Motivul din spatele acestui gest.
15.02.2024 | 15:18
Femeie inmormantata in judetul Hunedoara dezgropata de doi adolescenti Motivul acestui gest socant
Caz macabru în Hunedoara: femeie înmormântată într-un cimitir din Aninoasa, dezgropată de doi adolescenți. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un caz macabru a fost raportat în orașul Aninoasa, județul Hunedoara, acolo unde o femeie tocmai înmormântată într-un cimitir a fost dezgropată de doi adolescenți. De ce au comis acest gest șocant.

Caz macabru în Hunedoara: femeie înmormântată într-un cimitir din Aninoasa, dezgropată de doi adolescenți

Din informațiile oferite de presa locală, aflăm că suspecții profanării mormântului femeii sunt doi minori, de 14 și 16 ani. Vorbim de copii cu mari probleme de integrare socială, care nu merg la școală și care au și antecedente.

ADVERTISEMENT

Aceștia au aflat recent, din discuțiile pe care le-au auzit în oraș, că o femeie ar fi fost îngropată cu bani asupra ei. Mai exact, au auzit că familia a ținut să îi pună bani în sicriu. De aici până la a se transforma în veritabili profanatori de morminte nu a mai fost decât un pas.

Recent, femeia din Aninoasa a fost condusă pe ultimul drum de către copiii ei, care sunt plecați la muncă în Austria. Aceștia i-au pus defunctei bani sub pernă, conform dorinței ei.

ADVERTISEMENT

Sunt niște copii teribiliști din oraș, care numai probleme ne fac. Au aflat ei că a decedat o doamnă din oraș și au venit copiii din Austria, pe unde lucrează ei. Ei i-au pus bani, că i-au plăcut banii mamei lor.

I-au pus sub pernă și ei au aflat și s-au dus și au dezgropat-o și i-au luat banii”, a spus Nicolae Dunca, primarul orașului Aninoasa, pentru site-ul Cronica Văii Jiului.

ADVERTISEMENT

Edilul din Aninoasa mai dezvăluie că cei doi adolescenți au 14 și 16 ani și nu merg la școală. Recent, de numele lor se leagă un alt incident grav petrecut în orașul hunedoarean.

Cei doi ar fi atacat niște oameni în casă, cu scopul de a le lua bani. ”Din păcate, multe probleme avem cu ei”, a mai adăugat primarul din Aninoasa. În prezent, cei doi profanatori de morminte au intrat în vizorul poliției.

ADVERTISEMENT

Incident similar raportat, în 2023, și în Dolj

În primăvara anului trecut, un caz similar a fost raportat și în județul Dolj. Un bărbat din Craiova a fost reținut sub acuzația de profanare de morminte. Acesta obișnuia să dezgroape morții și să le fure banii lăsați de rude.

ADVERTISEMENT