News

Femeie sechestrată în Hunedoara, alături de nepoți. Tâlharii au obligat-o să le dea o rețetă de mici și 37.000 de lei

O femeie a fost sechestrată în Hunedoara alături de cei doi nepoți, de doi tineri care i-au legat de mâini și de picioare.
20.12.2022 | 15:21
Femeie sechestrata in Hunedoara alaturi de nepoti Talharii au obligato sa le dea o reteta de mici si 37000 de lei
Sechestrați pentru mici în Hunedoara. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mai mult, tinerii le-au lipit acestora bandă adezivă peste gură. Polițiștii au reușit în cele din urmă să-i rețină pe tâlhari, însă aceștia au reușit să plece acasă cu o pradă considerabilă.

Femeie sechestrată în Hunedoara, alături de nepoți

Pe lângă 37.000 de lei, bijuterii și ceasuri, hoții au obligat-o pe femeie să le dezvăluie o rețetă de mici care e deținută de familia femeii, care are o afacere în domeniu.

ADVERTISEMENT

Tâlharii, doi bărbați în vârstă de 31 și 33 de ani, au intrat în luna septembrie în casa femeii din Peștișul Mare și au legat-o de mână pe aceasta, dar și pe nepoții săi în vârstă de 8 și 10 ani. Pentru a nu cere ajutor s-au asigurat că victimele nu pot vorbi și le-au lipit bandă adezivă peste gură.

Au plecat doar după ce au primit rețeta pe care familia victimei o folosește pentru mici, precum și cu 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri și alte bunuri.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că cei doi bărbaţi, la data de 03 septembrie 2022, au pătruns într-o locuinţă situată în cartierul Peştişul Mare, din Hunedoara, unde au exercitat acţiuni violente împotriva persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 64 de ani şi a nepoţilor acesteia, în vârstă de 8 şi de 10 ani, pe care i-au lipsit de libertate în mod ilegal.

Au fost legați de mâini și de picioare și le-a fost aplicată bandă adezivă pe gură, după care au sustras din locuinţă 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri.

ADVERTISEMENT

După sustragerea acestor valori, bărbaţii au părăsit locuinţa lăsând părţile vătămate legate, acestea fiind găsite la scurt timp de un membru al familiei, care a alertat poliţiştii”, a transmis IPJ Hunedoara.

Conform oamenilor legii, ancheta a fost îngreunată de faptul că cei doi tâlhari aveau feţele acoperite cu cagule atunci când au pătruns peste oameni în casă. Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, pentru a fi arestați preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Proprietarul casei este nimeni altul decât patronul carmangeriei Bulbucan, renumită printre altele pentru rețeta sa de mici, extrem de apreciată printre gurmanzi., transmite Info Actual.

ADVERTISEMENT