Life

Fenomenul care a devenit viral pe TikTok. Ce au ajuns să facă românii în supermarketuri și să filmeze

Un fenomen de pe TikTok a devenit viral în România. Ce au ajuns să facă românii în supermarketuri? Imaginile au fost filmate.
02.04.2024 | 17:11
Fenomenul care a devenit viral pe TikTok Ce au ajuns sa faca romanii in supermarketuri si sa filmeze
Fenomenul care a devenit viral pe TikTok. Sursă foto: Pinterest, captură video observatornews / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un fenomen ciudat a devenit viral pe TikTok. Iar în scurt timp a ajuns și în România, astfel că o mulțime de persoane au urmat exemplu. Ce au ajuns să facă românii în supermarketuri și să filmeze?

Fenomenul care a devenit viral pe TikTok

O mulțime de clipuri video de pe Tik Tok ajung să devină virale și în România. Unele dintre ele pot fi interesante, în timp ce altele generează mari controverse. Așa s-a întâmplat și de această dată.

ADVERTISEMENT

Un alt fenomen a devenit viral pe TikTok, în preajma sărbătorilor pascale. Mai mulți utilizatori s-au filmat în timp ce spărgeau iepurași de ciocolată. Ulterior, ei găseau în interior bancnote de 50 ori de 100 de euro.

Iată că gestul a creat o adevărată isterie. O mulțime de români au ajuns în mai multe supermarketuri din țară și au început să spargă iepurașii de ciocolata căutând anumite sume de bani, arată observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Deși au fost utilizatori care au recunoscut ulterior că ei au pus banii în iepurași, iată că pentru români nu a fost suficient. O mulțime de persoane au ajuns să spargă iepurașii de ciocolată din supermarketuri, sperând că o să găsească o comoară.

Comercianții sunt disperați

Fenomenul care a devenit viral pe TikTok, deși amuzant la prima vedere, a început să creeze mari probleme. Mai exact, comercianții sunt disperați și nu știu ce să mai facă astfel încât să își salveze produsele.

ADVERTISEMENT

În unele magazine, iepurașii de ciocolată au ajuns să fie puși în cutii cu alarmă. Nu a fost suficient însă. Unii români tot caută soluții astfel încât să poată să ajungă la ei și să caute în continuare.

Cele mai multe persoane spun că acest fenomen a fost în primă fază o strategie de marketing în preajma sărbătorilor pascale. Nimeni nu s-ar fi așteptat însă ca lucrurile să escaladeze într-o astfel de manieră.

ADVERTISEMENT

Menționăm că nu ar fi prima oară când se întâmplă așa ceva. Nu de puține ori, anumite provocări, unele chiar foarte periculoase au ajuns virale, atât peste hotare, dar și în România și au generat mari îngrijorări.

ADVERTISEMENT
Tags: