Sport

Ferencvaros – Rapid, în etapa 4 din Liga Campionilor. Revenire spectaculoasă și final dramatic

Vezi aici Ferencvaros - Rapid în format LIVE STREAM. Meciul se joacă sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 19:00, în etapa a 4-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.
30.09.2023 | 19:34
Ferencvaros  Rapid in etapa 4 din Liga Campionilor Revenire spectaculoasa si final dramatic
Ferencvaros - Rapid LIVE STREAM ora 19:00 în etapa 4 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Eliza Buceschi și Orlane Kanor cred că pot învinge la Budapesta. Foto: Rapid Facebook
ADVERTISEMENT
30-09-2023
16:34

Ferencvaros - Rapid 24-24

Min. 60: 24-24, scor final. Rezultat bun pentru Rapid, după un final dramatic în care ambele echipe șanse au ratat șansa victoriei.

Min. 55. 23-23. Va fi un final dramatic la Budapesta.

Min. 50: 22-20, partida este pe muchie de cuțit.

Min. 45. 21-19. Perioadă excelentă pentru Rapid.

Min. 40: 19-14. Jocul este echilibrat în această perioadă.

Min. 35: 17-12. Rapid nu dă semne că poate să revină.

Min. 30. 14-10 pentru Ferencvaros la pauză.

Min. 25: 12-8. Rapid încearcă să se apropie.

Min 20: 11-6. Rapid, dominată clar.

Min. 15: 8-5. Ferencvaros se distanțează din nou.

Min. 10: 4-3. Rapid, perioadă mai bună de joc.

Min. 5: 3-1. Start mai bun pentru Ferencvaros.

Meciul Ferencvaros – Rapid are loc sâmbătă, 30 septembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 4-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Este un soi de derby al codașelor, unguroiacele înregistrând trei înfrângeri până acum, deci 0 puncte iar Rapid reușind doar un succes chinuit, acasă, cu Zaglebie Lubin, după ce a fost condusă la pauză cu trei goluri.

Unde se joacă meciul Ferencvaros – Rapid

Întâlnirea Ferencvaros – Rapid se dispută sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 19:00 în Sala Sporturilor Elek Gyula Arena, capacitate de numai 1300 locuri, unde au loc meciuri de handbal, volei și baschet. Este o sală inaugurată în 1997 și complet modernizată în 2016, unde joacă de ani buni partidele de acasă echipa de handbal feminin a lui Ferencvaros.

ADVERTISEMENT

Deși are o capacitate redusă sala are o acustică foarte puternică iar suporterii lui Frodi, cum sunt alintați cei din toate secțiile clubului Ferencvaros, sunt extrem de zgomotoși și de pătimași, punând presiune pe echipa adversă. Cum însă este foarte probabil ca la meci să ajungă și în jur de o sută de suporteri rapidiști deja forțele de ordine sunt în mobilizare, pentru a evita posibilele ciocniri dintre cele două tabere.

Cine transmite la TV partida Ferencvaros – Rapid

Partida Ferencvaros – Rapid  se joacă sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 19:00 în Sala Sporturilor Elek Gyula Arena, în etapa a 4-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin  și va fi televizată pe canalele Digi Sport 3, Orange Sport 3 și Prima Sport 3. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Rapidistele, învinse fără drept de apel etapa trecută în Sala Polivalentă de către echipa daneză Herning Ikast, au o misiune grea la Budapesta, pentru că finalista ultimei ediții a Ligii Campionilor, Ferencvaros, a ratat complet startul, suferind trei eșecuri usturătoare, dintre care două acasă și are nevoie ca aerul să spargă gheața împotriva giuleștencelor.

Cine este Ferencvaros, adversara Rapidului în etapa a 4-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin

Ferencvaros TC-Rail Cargo Hungaria este o echipă de handbal feminin din Budapesta, secție a clubului polisportiv Ferencvárosi TC. FTC este unul din cele mai de succes cluburi din țară, având în palmares 13 titluri de campioană și 13 cupe ale Ungariei. De asemenea, FTC a reuşit performanţe importante în competițiile europene: a câștigat de trei ori Cupa Cupelor EHF, în 1978, 2011 și 2012 și o dată Cupa EHF, în 2006. FTC a ajuns de trei ori și în finala Ligii Campionilor EHF (1971, 2002 și în sezonul trecut), dar nu a reușit să câștige trofeul.

ADVERTISEMENT

Marea noutate acestui sezon este dispariția de pe banca tehnică a omului care a avut un mare merit la construcția și rezultatele acestei echipe, antrenorul Gabor Elek. În locul său acum se află danezul Martin Albertsen, ultima oară fost la naționala feminină a Elveției.  Sunt foarte multe componente ale naţionalei Ungariei în lot.  Neplăcut pentru CSM este că va întâlni două jucătoare care au făcut parte o bună perioadă din lotul său şi care cunosc multe despre tactica bucureştencelor: pivotul Dragana Cvijic şi interul Andreea Lekic.

Cote la pariuri la jocul Ferencvaros – Rapid

Se întâlnesc la Bundapesta două echipe destul de bune, ba cea gazdă ar fi trebuit să fie superbună, de vreme ce a fost la un pas să câștige trofeul la ediția anterioară, dar care au porniri de sezon cu frâna de mânâ trasâ. Cel mai șocant este pentru Ferencvaros, care a înregistrat trei eșecuri la rând, două acasă, ambele la diferențe clare. Rapid, de bine de rău, s-a salvat de a se afla în situație similară, după ce a învins chinuit pe teren propriu pe Zaglebie Lubin.

ADVERTISEMENT

Totuși, crezând că momentul negru trebuie depășit de Ferencvaros casele de pariuri au acordat cota de 1,65 la victorie unguroaicelor și de 2,70 Rapidului. Șansă dublă 1X are cotă de 1,35 iar șansă dublă X2 cota ajunge la 2,10. Ferencvaros și Rapid se întâlnesc acum penru prima dată, trupa din Budapesta mai având câteva ciocniri doar cu CSM București.

 

ADVERTISEMENT