Life
notix pixel id

Fetița Biancăi Drăgușanu a uimit-o până și pe vedetă! Ce a putut spune la televizor despre ”iubitul” ei

Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu, pare să se fi îndrăgostit de un coleg de la grădiniță! Fiica vedetei i-a uimit pe toți cu confesiunile sale într-o emisiune de televiziune.
25.11.2021 | 16:38
Fetița Biancăi Drăgușanu a uimit-o până și pe vedetă! Ce a putut spune la televizor despre ”iubitul” ei
Fetița Biancăi Drăgușanu, Sofia, are 5 anișori. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De fiecare dată când apare la televizor, fetița Biancăi Drăgușanu îi cucerește pe toți cu sinceritatea, cu dezinvoltura de care dă dovadă.

Sofia a fost invitată alături de mama ei la Teo Show, unde a făcut câteva destăinuiri la care nimeni nu se aștepta. Copila a spus că a pus ochii pe un coleg de la grădiniță, pe care l-ar lua de soț.

Evident că e prea devreme pentru așa ceva, având în vedere că Sofia este mică (5 ani). Însă, de dragul dialogului, fata Biancăi Drăgușanu a zis și ce eforturi face pentru a fi remarcată de acel flăcău.

ADVERTISEMENT

Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu, i-a amuzat pe toți cu confesiunile despre ”iubitul” ei de la grădiniță

În timp ce-l machia pe Bursucu, Sofia a vorbit despre ce înseamnă pentru ea iubirea. Întrebată de co-prezentatorul lui Teo Trandafir ce e iubirea, Sofia n-a stat mult pe gânduri și a spus: „Eric!”.

Așa îl cheamă pe băiatul cu pricina, băiat pe care Bianca Drăgușanu a avut ocazia să îl cunoască atunci când o lua pe fetița ei de la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Sofia a povestit apoi ce îi place la respectivul coleg de la grădi. „Are părul tuns și e mai valoros”, este răspunsul amuzant dat de copilă.

Bianca a dezvăluit că a aflat despre acest ”iubit” al fetiței sale, pentru că într-o zi a ajuns acasă cu părul desfăcut.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de televiziune a zis că Sofia i-a spus că a vrut să stea cu părul desprins pentru a-l impresiona pe acel băiat de la grădiniță.

Bianca Drăgușanu, complet schimbată de când e mamă

„Am stat într-o zi cu părul desfăcut. El mereu se așază pe mine câteodată”, a mai povestit Sofia la Teo Show. Bursucu a întrebat-o pe fetiță cum i-a venit ideea de a-și desface părul pentru a-i atrage atenția colegului ei. Fata a fost sinceră, ca de obicei: „Așa m-am gândit eu”.

ADVERTISEMENT

Sofia a continuat să stârnească amuzamentul celor din jur spunând că, uneori, băiatul pe care a pus ochii nu îi arată că o iubește. La mijloc intervine o prietenă de-ale ei.

„Câteodată nu mă iubește. O iubește pe o fată care e prietena mea, Gloria”, a spus Sofia topindu-i pe toți cu onestitatea sa.

ADVERTISEMENT

Bianca a mărturisit că Sofia este cel mai minunat lucru care i s-a întâmplat în viața ei. Drăgușanu i s-a confesat lui Teo declarând că nu credea că va putea iubi atât de mult un copil, că sentimentul matern îi va schimba complet viața.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri