Life

Fetița Biancăi Drăgușanu a uimit-o până și pe vedetă! Ce a putut spune la televizor despre ”iubitul” ei

Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu, pare să se fi îndrăgostit de un coleg de la grădiniță! Fiica vedetei i-a uimit pe toți cu confesiunile sale într-o emisiune de televiziune.
25.11.2021 | 16:38
Fetita Biancai Dragusanu a uimito pana si pe vedeta Ce a putut spune la televizor despre iubitul ei
Fetița Biancăi Drăgușanu, Sofia, are 5 anișori. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De fiecare dată când apare la televizor, fetița Biancăi Drăgușanu îi cucerește pe toți cu sinceritatea, cu dezinvoltura de care dă dovadă.

Sofia a fost invitată alături de mama ei la Teo Show, unde a făcut câteva destăinuiri la care nimeni nu se aștepta. Copila a spus că a pus ochii pe un coleg de la grădiniță, pe care l-ar lua de soț.

ADVERTISEMENT

Evident că e prea devreme pentru așa ceva, având în vedere că Sofia este mică (5 ani). Însă, de dragul dialogului, fata Biancăi Drăgușanu a zis și ce eforturi face pentru a fi remarcată de acel flăcău.

Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu, i-a amuzat pe toți cu confesiunile despre ”iubitul” ei de la grădiniță

În timp ce-l machia pe Bursucu, Sofia a vorbit despre ce înseamnă pentru ea iubirea. Întrebată de co-prezentatorul lui Teo Trandafir ce e iubirea, Sofia n-a stat mult pe gânduri și a spus: „Eric!”.

ADVERTISEMENT

Așa îl cheamă pe băiatul cu pricina, băiat pe care Bianca Drăgușanu a avut ocazia să îl cunoască atunci când o lua pe fetița ei de la grădiniță.

Sofia a povestit apoi ce îi place la respectivul coleg de la grădi. „Are părul tuns și e mai valoros”, este răspunsul amuzant dat de copilă.

ADVERTISEMENT

Bianca a dezvăluit că a aflat despre acest ”iubit” al fetiței sale, pentru că într-o zi a ajuns acasă cu părul desfăcut.

Fosta asistentă de televiziune a zis că Sofia i-a spus că a vrut să stea cu părul desprins pentru a-l impresiona pe acel băiat de la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, complet schimbată de când e mamă

„Am stat într-o zi cu părul desfăcut. El mereu se așază pe mine câteodată”, a mai povestit Sofia la Teo Show. Bursucu a întrebat-o pe fetiță cum i-a venit ideea de a-și desface părul pentru a-i atrage atenția colegului ei. Fata a fost sinceră, ca de obicei: „Așa m-am gândit eu”.

Sofia a continuat să stârnească amuzamentul celor din jur spunând că, uneori, băiatul pe care a pus ochii nu îi arată că o iubește. La mijloc intervine o prietenă de-ale ei.

„Câteodată nu mă iubește. O iubește pe o fată care e prietena mea, Gloria”, a spus Sofia topindu-i pe toți cu onestitatea sa.

Bianca a mărturisit că Sofia este cel mai minunat lucru care i s-a întâmplat în viața ei. Drăgușanu i s-a confesat lui Teo declarând că nu credea că va putea iubi atât de mult un copil, că sentimentul matern îi va schimba complet viața.

 

 

 

ADVERTISEMENT