News

Fetiță de trei ani găsită moartă într-o mașină de spălat. Cazul, anchetat de o unitate specială

O fetiță de trei ani a murit joi seară după ce a fost găsită într-o mașină de spălat din apartamentul familiei din capitala Franței.
13.01.2023 | 17:50
Fetita de trei ani gasita moarta intro masina de spalat Cazul anchetat de o unitate speciala
Serviciile de urgență nu au putut salva fetița Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Trupul său a fost găsit joi seară la domiciliul familiei de către tatăl său și unul dintre frați. Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru a afla cauza morții.

Anchetă în Franța după ce o fetiță de trei ani a fost găsită moartă într-o mașină de spălat

Copila tocmai își sărbătorise ziua de naștere cu mai puțin de o săptămână în urmă. Fetița a murit joi seară după ce a fost găsită într-o mașină de spălat.

ADVERTISEMENT

Tatăl și unul dintre frați au fost cei care au făcut oribila descoperire în jurul orei 22:30 în apartamentul familiei situat în Paris, relatează publicația Le Parisien.

Copilul era deja în stare critică când a fost îngrijită de serviciile de urgență. El a fost declarat mort la scurt timp după ora 23:30.

ADVERTISEMENT

Cauza morții sale nu este încă cunoscută. Potrivit primelor elemente, ar putea fi legat de sufocare.

“Dar trebuie să rămânem foarte prudenți”, spune o sursă apropiată anchetei. “Nu știm deloc ce s-a întâmplat. Se pare că nu avea urme de lovituri. Autopsia va dezvălui mult mai multe.”

ADVERTISEMENT

Potrivit declarațiilor tatălui, în vârstă de 48 de ani, ușa mașinii de spălat era închisă la momentul descoperirii. Nici aparatul de uz casnic nu era pornit.

Al cincilea copil al familiei

După ce s-a întors de la serviciu, tatăl a luat cina cu soția sa în vârstă de 37 de ani și cu unul dintre copiii lor. Familia avea în total cinci copii.

ADVERTISEMENT

„Cea mai mare are 18 ani, apoi sunt fiii între 7 și 16 ani și în final victima”, continuă aceeași sursă.

Părinții se pare că nu știau ce fac exact ceilalți patru copii ai lor în timpul cinei.

Abia la sfârșitul mesei părinții s-au îngrijorat de absența fetiței. Întreaga familie a pornit apoi să o caute. În apartament dar și afară, cerând ajutor de la vecini. Odată ce trupul fiicei sale a fost găsit, tatăl a sunat imediat serviciile de urgență (Samu).

Ancheta, deschisă de Parchetul din Paris pentru cercetarea cauzelor morții, urma să fie încredințată brigadei de protecție a minorilor.

ADVERTISEMENT