Life

Fetiță sau băiat? Dezvăluirea făcută de Flick și Denisa, despre sexul bebelușului: „Ai grijă ce-ți dorești!”

Sebastian Filcea și frumoasa lui soție, Denisa, au făcut dezvăluiri despre sarcină. La începutul lunii, cei doi au anunțat printr-o postare emoționantă că vor deveni părinți.
15.04.2022 | 13:13
Fetita sau baiat Dezvaluirea facuta de Flick si Denisa despre sexul bebelusului Ai grija ceti doresti
Flick și Denisa nu au aflat dacă vor avea băiat sau fată. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Flick și Denisa au fost invitați în emisiunea Vorbește Lumea, unde au făcut mai multe dezvăluiri despre sarcină. Cei doi au anunțat la începutul lunii aprilie că urmează să devină părinți.

Flick și Denisa au făcut dezvăluiri despre sexul bebelușului. De ce nu au aflat încă dacă vor avea băiat sau fată?

După ce în urmă cu câteva săptămâni Domnul Rimă a anunțat că o să fie tată, el și Denisa au fost invitați în emisiunea Vorbește Lumea, unde au vorbit despre frumoasa perioadă prin care trec.

ADVERTISEMENT

Totuși, cei doi au preferat să păstreze discreția și nu au dezvăluit cât de avansată este sarcina. Au spus, în schimb, că încă nu au aflat dacă vor avea băiat sau fată.

Denisa a povestit că ea nu a vrut să știe sexul bebelușului, însă Sebastian Filcea era nerăbdător. Astfel, ei au mers la ecograf, dar fără succes.

ADVERTISEMENT

 „Momentan nu am aflat dacă este băiat sau fetiță. Inițial, eu am spus să facem cum era mai demult, cum e în filme, când nașii îți spun dacă o să ai o fetiță sau un băiețel, să fie surpriză.

După care, Sebastian a spus își dorește să știe, să se pregătească. Am mers să aflăm ce este, nu s-a putut. Am mai fost o dată, nu s-a putut nici atunci. Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să se întâmple!”, a dezvăluit viitoarea mămică.

ADVERTISEMENT

Ce riscuri și-au asumat Denisa și Flick la prima lor întâlnire?

Flick și Denisa s-au cunoscut în timpul pandemiei și s-au căsătorit după doar 3 luni de relație. Chiar dacă mulți au considerat că s-au grăbit, Sebastian Filcea a dezvăluit că totul a fost calculat și nu au luat nici măcar o decizie pripită.

E de părere că și perioada nefastă în care s-au întâlnit i-a unit, mai ales că și-au asumat riscuri destul de mari ca să se vadă pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut în plină stare de urgență. Nu ne-am văzut în primele săptămâni, doar am vorbit online. După aceea, ne-am întâlnit undeva între Oradea și București.

Și…acum putem spune. Pe atunci trebuiau acte, am făcut acte între firma mea și firma lui că ne întâlnim pentru un job.

Mi-a citit, scris și compus foarte multe poezii, dar m-a cucerit cu faptul că este o persoană foarte inteligentă. Este cel mai inteligent om pe care eu îl cunosc”, a povestit Denisa Hodișan.

Cererea în căsătorie a venit într-un moment în care nu se aștepta. Denisa și Flick erau într-o vacanță în Instanbul. Sub pretextul unei poze romantice, într-o cadă cu spumă, fostul om de radio i-a scris iubitei lui o poezie.

„A fost o surpriză foarte mare, nu mă așteptam, am mers într-o vacanță. Nu locuiam aici, noi ne-am mutat împreună abia după ce ne-am căsătorit. Suntem de modă veche.

Făceam poze și el mi-a spus că scrie o poezie și rupea pagina, o mototolea…și în final a făcut poza, nu a fost bună. După am aflat că el făcea asta intenționat. Eu nu am văzut, dar în poze se vede cutiuța de la inel”, și-a amintit soția lui Flick.

 

ADVERTISEMENT