Life

Flick va fi tată. Domnul Rimă a făcut marele anunț în social media

Flick, pe numele său adevărat Filcea Sebastian Andrei, a anunțat că va deveni părinte alături de frumoasa sa soție, Denisa. Cei doi au făcut o postare emoționantă.
04.04.2022 | 15:33
Flick va fi tata Domnul Rima a facut marele anunt in social media
Flick, tată pentru prima oară. Postarea făcută de vedetă și soția sa, Denisa Filcea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Aflați într-o vacanță în străinătate fostul om de radio și partenera sa de viață au transmis că urmează să devină părinți. Domnul Rimă și Denisa Filcea au anunțat că vor aduce pe lume un copil în perioada următoare.

Flick, tată pentru prima oară. Postarea făcută de vedetă și soția sa, Denisa Filcea

Flick va fi tată pentru prima oară. Vedeta și soția sa, fosta Miss Planet 2019 sunt în culmea fericirii de când au aflat că dorința și rugăciunile li s-au îndeplinit. Mesajul i-a luat prin surprindere pe toți datorită videoclipului emoționant din mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Cei doi viitori părinți apar în deșert în timp ce Denisa Filcea se îndreaptă către partenerul de viață. Apropierea îi aduce față-n față, focusul mutându-se pe burtica frumoasei șatene, care este destul de pronunțată.

Un vis, un dor, o rugăciune,
O bucurie, o dorință
Au reușit printr-o minune
Să prindă viață într-o ființă.

ADVERTISEMENT

Tu ne-ai adus cea mai frumoasă
Manifestare a iubirii.
Te așteptăm cu drag acasă
Aici, în zodia fericirii”, sunt versurile postate de Flick pe contul de Instagram, unde a distribuit și o filmare cu viitoarea mămică.

Domnul Rimă și Denisa Filcea au făcut marele anunț la câteva luni după ce au aflat vestea cea mare. Sarcina fostei Miss Planet este destul de evoluată în momentul de față și cel mai probabil se știe și sexul bebelușului.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți nu au oferit niciun fel de indiciu în acest sens, dar este de așteptat să mai vorbească despre subiect în perioada următoare. Nimeni nu a știut până astăzi că vedetele vor deveni părinți pentru prima oară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

Denisa Filcea, despre motivul pentru care a ascuns sarcina

Soția lui Flick a vorbit și despre motivul pentru care a ascuns sarcina. Tânăra din Oradea a dorit să se bucure de primele luni înainte a împărtăși vestea cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte recunoscătoare pentru această binecuvântare din viața noastră, cea mai mare realizare a cuplului nostru. Am ales să ne bucurăm și să trăim din plin această experiență doar noi doi, măcar pentru o perioadă.

Cred că am demonstrat deja că facem lucrurile doar pentru noi și pentru sufletul și fericirea noastră. Lucrurile cu adevărat importante în viață nu au nevoie de mediatizare.

Fericirea adevărată trebuie mai întâi trăită și apoi împărtășită”, a spus Denisa Filcea într-o filmare de pe contul de Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: