Life

Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu e devastată după moartea actorului: ”Voiam să îi fac în decembrie o surpriză”

Fiica adoptivă a marelui actor Constantin Codrescu este devastată după ce și-a pierdut tatăl. Aceasta nu știa că bărbatul își trăia ultimele clipe din viață.
14.11.2022 | 14:31
Fiica adoptiva a lui Constantin Codrescu e devastata dupa moartea actorului Voiam sa ii fac in decembrie o surpriza
Anca Codrescu, fiica regretatului actor Constantin Codrescu, este devastată. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Codrescu este fiica adoptivă a marelui actor Constantin Codrescu, iar vestea că bărbatul a încetat din viață a bulversat-o complet.

Fiica adoptivă a actorului Constantin Codrescu e devastată

Actorul Constantin Codrescu s-a stins din viață în cursul zilei de duminică. Anca Codrescu susține însă că dacă ar fi știut că acesta se simte rău, ar fi venit rapid în țară.

ADVERTISEMENT

Menționăm că femeia este stabilită în Spania de ani de zile și avea în plan să îi facă o vizită surpriză de Crăciun lui Constantin Codrescu.

Cei doi s-au văzut ultima oară în luna aprilie, iar de atunci au vorbit doar la telefon. Vestea tragică privind moartea acestuia a primit-o tot prin telefon, de la fratele său vitreg.

ADVERTISEMENT

Ultima convorbire dintre cei doi a fost în urmă cu doar câteva zile. Actorul i-ar fi povestit fiicei sale adoptive că a avut o cădere de tensiune și că ar fi fost transportat cu salvarea, însă starea lui de sănătate era una bună, sau cel puțin așa spunea acesta.

”Acum câteva zile am vorbit cu el și mi-a spus că e mai bine, că l-au luat cu salvarea pentru că a avut o cădere de tensiune.Mi-a spus că i-au dat niște vitamine și că a început să mănânce. Mi s-a părut pozitiv și așa am fost și eu optimistă.

ADVERTISEMENT

Voiam să îi fac în decembrie o surpriză să vin de sărbători acasă și m-a sunt fratele meu vitreg și mi-a spus că tata a murit”, a mărturisit Anca Codrescu, pentru wowbiz.ro.

Anca Codrescu nu știa că marele actor urma să moară

Cel mai mare regret al Ancăi Codrescu este faptul că nu a reușit să își ia la revedere de la marele actor. De asemenea, aceasta nu înțelege de ce bărbatul nu i-a spus că și-ar fi trăit ultimele clipe din viață sau că ar fi fost bolnav.

ADVERTISEMENT

Femeia povestește că în cazul în care ar fi știut acest lucru, ar fi venit direct în țară, acum însă, fiind mult prea târziu.

Deși soția tatălui său îi spune să nu meargă la înmormântare însă, Anca Codrescu își dorește să își ia rămas bun de la marele actor.

Aceasta urmează să ajungă în România luni seară și se bucură de faptul că acesta a reușit să își îndeplinească măcar ultima dorință, aceea de a muri pe patul său.

“O să vin în România pentru înmormântare. O să ajung la noapte. (…) Tata a murit pe patul lui, în casa lui așa cum și-a dorit”, a mai povestit ea, pentru sursa citată.

Amintim faptul că la fel ca și tatăl său, Anca Codrescu a trecut și ea prin momente extrem de dificile, însă mereu, marele actorul i-a oferit sprijinul de care a avut nevoie și a fost alături de ea.

ADVERTISEMENT
Tags: