Life

Fiica Adrianei Iliescu este o adolescentă în toată regula. Eliza a împlinit 16 ani

16.01.2021 | 20:50
Fiica Adrianei Iliescu este o adolescenta in toata regula Eliza a implinit 16 ani
Adriana Iliescu, veste cumplită. Ce se întâmplă cu moștenirea fiicei sale, Eliza. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fiica Adrianei Iliescu (82 de ani), cea mai bătrână mamă din România, a devenit adolescentă în toată regula. Eliza Maria a împlinit 16 ani, sărbătorirea zilei sale de naștere petrecându-se departe de ochii curioșilor. 

În trecut copila avea parte de o petrecere la Maternitatea Giulești, acolo unde a venit pe lume mulțumită medicului ginecolog Bogdan Marinescu, care este și cel care a botezat-o. De data aceasta Eliza și mama sa nu au mai beneficiat de această atenție, poate și din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Copila s-a născut pe 16 ianuarie 2005 și este un copil cuminte și educat. Eliza Maria Iliescu este foarte studioasă și are note mari, fata Adrianei Iliescu fiind elevă la liceul „Dimitrie Paciurea”, profil Uman, la clasa de Filologie. Fetița a fost dată la școală la 5 ani și jumătate, de aceea este mai mică decât colegii de clasă.

Eliza Iliescu, adolescentă în toată firea. Copila Adrianei Iliescu a împlinit 16 ani

Adolescenta a învățat încă de mică să se descurce singură, știe să gătească și să se gospodărească ca un om mare. Eliza este pasionată de citit și iubește muzica și să cânte la pian, dezvăluind la un moment dat că i-ar plăcea să fie învățătoare.

ADVERTISEMENT

Fiica Adrianei Iliescu a venit pe lume la 33 de săptămâni de sarcină, după ce cadrele medicale i-au implantat 3 embrioni fostei profesoare de română. Fetița s-a născut înainte de termin și a stat internată în spital aproximativ 2 luni, mama sa intrând ulterior în Cartea Recordurilor pentru nașterea la vârsta de 66 de ani.

„S-au implantat trei embrioni și au prins toți trei la început. Numai că în scurt timp, unul dintre embrioni s-a oprit din evoluție. Același lucru s-a întâmplat în săptămâna a 33-a cu al doilea făt, o fetiță.

ADVERTISEMENT

Medicii i-au făcut Adrianei Iliescu imediat cezariana pentru a salva cel de-al treilea bebeluș. Eliza a avut la naștere doar 1,45 kg și a rămas în spital circa două luni”, anunța în urmă cu 16 ani medicul Bogdan Marinescu, notează wowbiz.ro.

Profesoara și-a crescut singură copilul, fără a beneficia de prea mare ajutor. Unul dintre puținii oameni care i-a fost aproape este chiar medicul cu care a născut, Adriana Iliescu având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

ADVERTISEMENT

Cea mai bătrână mamă din țara noastră se descurcă de minune cu adolescenta, în ciuda faptului că Eliza a început să pună multe întrebări legat de tatăl său. În cele din urmă fata a aflat adevărul, explicându-i-se detaliat cum a fost concepută.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari.

A fost totul ok, a înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat.

Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă, declara o persoană apropiată Adrianei Iliescu în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT