Life

Fiica Anamariei Prodan, mărturii sincere după divorțul mamei sale de Laurențiu Reghecampf: „Plâng și eu”

Ce a avut de spus fiica Anamariei Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Mărturii sincere ale lui Sarah Dumitrescu.
26.11.2022 | 11:09
Fiica Anamariei Prodan marturii sincere dupa divortul mamei sale de Laurentiu Reghecampf Plang si eu
Sarah Dumitrescu, mărturisiri despre divorțul mamei sale de Laurențiu Reghecampf. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a făcut declarații sincere după ce mama sa și Laurențiu Reghecampf au divorțat.

Sarah Dumitrescu, mărturisiri despre divorțul mamei sale de Laurențiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu nu s-a ferit să recunoască că mama sa a suferit extrem de mult după divorțul de Laurențiu Reghecampf și că a văzut-o de multe ori plângând.

ADVERTISEMENT

Fiica Anamariei Prodan a mărturisit că atunci când vede că mama sa plânge, izbucnește și ea în lacrimi, fiind extrem de sensibilă la durerea mamei sale.

Sarah Dumitrescu a spus că a încercat să o susțină mult pe mama sa în perioada divorțului de Laurențiu Reghecampf și a venit acasă în România, deși ea locuiește în America, pentru a fi alături de mama sa.

ADVERTISEMENT

“Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice.

Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea”, a declarat Sarah Dumitrescu în podcastul Fiță cu Adiță.

ADVERTISEMENT

Ce spune Sarah Dumitrescu despre Laurențiu Reghecampf, tatăl ei vitreg

Sarah Dumitrescu a vorbit și despre cel care i-a fost tată vitreg vreme de 15 ani. Fiica Anamariei Prodan a mărturisit că viața întregii familii s-a schimbat de când Laurențiu Reghecampf a plecat.

Dar aceasta a mărturisit că pentru ea, Laurențiu Reghecampf nu mai există de când a plecat din casa și din viața lor.

ADVERTISEMENT

“S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat.

Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT