Life

Fiica cea mare a lui Cabral, în atenția publică. Cum s-a fotografiat Inoke alături de mama sa

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral Ibacka, din mariajul cu Luana Mitran, apare într-o imagine rară. Tânăra în vârstă de 19 ani este o prezență discretă în social media.
09.04.2022 | 15:40
Fiica cea mare a lui Cabral in atentia publica Cum sa fotografiat Inoke alaturi de mama sa
Inoke, apariție rară în mediul online. Cum s-a fotografiat fiica lui Cabral Ibacka alături de mamă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a prezentatorului de la Pro TV nu este foarte activă în mediul virtual și nu dorește să se expună chiar dacă părinții săi sunt foarte cunoscuți. Tânăra a ales să nu facă prea multe postări, de aceea pozele cu ea sunt rare.

Inoke, apariție rară în mediul online. Cum s-a fotografiat fiica lui Cabral Ibacka alături de mamă

Inoke iese în atenția publică datorită mamei sale, Luana, care povestește frecvent despre ea sau distribuie imagini. Fosta soție a lui Cabral este foarte apropiată de fiica sa, de la care spune că a învățat foarte multe lucruri.

ADVERTISEMENT

De un an tânăra este plecată în Olanda, acolo unde studiază la o facultate de prestigiu. De altfel, recent a fost vizitată de mama sa, alături de care s-a fotografiat în plină stradă chiar dacă afară ploua.

„Ca părinte nu ai învățător în viață mai bun decât propriul copil. Am învățat T O T cu ea. De un an.., dorul… Pentru un zâmbet de-al ei aș înconjura pământul.

ADVERTISEMENT

Te iubesc, ești perfectă! Ne permitem rar postarea de poze împreună, ziarele online își fac de cap cu imaginile noastre”, a scris Luana pe pagina de Facebook.

Atât Inoke, cât și prima soție a lui Cabral radiază de fericire, semn că se bucură că au ocazia să petreacă timp împreună. În plus, cele două au avut grijă să-și asorteze ținutele, ambele având obiecte vestimentare de culoare roz.

ADVERTISEMENT
Inoke și mama sa, Luana
Inoke și mama sa, Luana Mitran. Sursa foto: Facebook.com

Inoke păstrează distanța față de tatăl ei, Cabral

În urmă cu ceva timp Cabral Ibacka mărturisea că fiica sa cea mare este supărată pe el. La momentul respectiv vedeta de la Pro TV susținea că nu știe care este mărul discordiei și de ce tânăra nu-i mai vorbește.

„Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului.

ADVERTISEMENT

Da, știe, a aflat, că Andreea Ibacka este însărcinată. O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat prezentatorul emisiunii Ce spun românii, scrie bzi.ro.

ADVERTISEMENT