Life

Fiica cea mică a lui Mihai Morar, operată de urgență. Dezvăluiri neștiute despre suferința din familia vedetei de la Radio ZU

Roua, cea mai mică din fetele lui Mihai Morar, de urgență pe mâna doctorilor. Neplăcerile prin care a trecut omul de radio.
13.01.2023 | 00:20
Fiica cea mica a lui Mihai Morar operata de urgenta Dezvaluiri nestiute despre suferinta din familia vedetei de la Radio ZU
Roua, cea mai mică din fetele lui Mihai Morar, de urgență pe mâna doctorilor. Neplăcerile prin care a trecut omul de radio. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica cea mică a fostului prezentator de la Antena Stars a fost operată de urgență. Dezvăluiri neștiute despre suferința din familia vedetei de la Radio Zu și problema medicală cu care s-a confruntat fetița de 3 ani și jumătate.

Roua, cea mai mică din fetele lui Mihai Morar, de urgență pe mâna doctorilor. Neplăcerile prin care a trecut omul de radio

Roua, cea mai mică din fetele lui Mihai Morar, a ajuns de urgență pe mâna doctorilor chiar înainte de Nașterea Mânuitorului Iisus Hristos, după ce inițial fusese diagnosticată cu amigdalită acută. Din păcate, tratamentul cu antibiotic urmat o săptămână nu și-a făcut efectul. Febra nu ceda.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a început să tușească sec și să respire greu. Veștile rele și îngrijorătoare nu s-au oprit aici, vedeta fiind nevoită să amâne toate planurile și să plece de urgență din Oradea, unde se desfășura Orașul Faptelor Bune.

Omul de radio și întreaga sa familie au trecut prin numeroase neplăceri și încercări după ce au aflat că micuța a acumulat lichid în plâmâni și are nevoie neapărat de o intervenție chirurgicală. Jurnalistul s-a simțit neputincios în fața acestei situații.

ADVERTISEMENT

„Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi. Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate.

Numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni. 

ADVERTISEMENT

Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele.

Răspunsul a venit în creierii nopții, spre dimineață, de pe holurile unui spital, iar soția mi-a scris: «Dacă plămânul e necrozat, îi vor scoate o parte din el»”, a spus Mihai Morar pe canalul său de Youtube.

ADVERTISEMENT

Mihai Morar: ”N-am primit un mesaj mai dureros”

„Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta.N-ar trebui să mai calculăm timpul în ore, în zile și nici măcar în ani”, a mai adăugat Mihai Morar în spațiul virtual.

Fostul prezentator de la Antena Stars este de părere că fiecare om în parte ar trebui să calculeze momentele în care și-a făcut griji, dar și pe cele în care s-a îngrijorat degeaba.

Dezvăluirile sale au ajuns la sufletele a sute de oameni. Simona Gherghe este una dintre persoanele publice care i-au scris vedetei de la Radio ZU după ce a ascultat povestea fetiței și care i-a dat încredere, putere și iubire.

ADVERTISEMENT