News

Fiica Elenei Lasconi, foc și pară pe mama sa pentru că a votat “Da” la referendumul pentru familie: “Sunt dezgustată, nu o mai susțin din niciun punct de vedere”

Fiica Elenei Lasconi este revoltată după ce mama sa, primarul din Câmpulung Muscel, a votat “Da” la referendumul pentru familie.
05.11.2023 | 16:18
Fiica Elenei Lasconi foc si para pe mama sa pentru ca a votat Da la referendumul pentru familie Sunt dezgustata nu o mai sustin din niciun punct de vedere
Fiica Elenei Lasconi, foc și pară pe mama sa pentru că a votat “Da” la referendumul pentru familie. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
05-11-2023
14:22

Fiica Elenei Lasconi, un nou mesaj

Fiica Elenei Lasconi a reacționat după ce Cătălin Drulă i-a cerut primarului din Câmpulung să se retragă de pe lista de europarlamentare.

”Sunt mulţumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare. Un homofob în minus în Parlamentul European este un câştig indiferent de cost. Grija mea este în principal faţă de persoanele LGBTQ+ din România care suferă în faţa ignoranţei şi urii”, a scris tânăra pe contul său de socializare.

Fiica Elenei Lasconi, Oana Lasconi, este revoltată după ce mama sa a votat ”Da” la referendumul pentru familie. Ce a nemulțumit-o pe tânără și care este părerea ei despre cele întâmplate?

Fiica Elenei Lasconi, revoltată după votul dat de mama sa

Într-o postare pe contul personal de socializare, Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, vorbește despre gestul mamei sale. Menționăm faptul că primarul din Câmpulung Muscel care deschide lista USR pentru europarlamentare a votat ”Da” la referendumul pentru familie.

ADVERTISEMENT

În acest sens, fiica sa se arată ”absolut dezgustată, dezamăgită și șocată”.  Trebuie menționat că fiica Elenei Lasconi este un membru al comunității LGBTQ. Iar gestul făcut de mama sa nu parte fi iertat.

Oana Lasconi spune că nu o va mai susține pe mama sa niciodată. Iar deși până acum i- fost alături în cariera ei politică, după informația legată de referendumul familiei, lucrurile se schimbă radical.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare.

Am citit știrile de astăzi (sâmbătă – n.red.), însă sunt în continuare în șoc și absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat «DA» la referendumului Coaliției pentru Familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie”, a transmis fiica Elenei Lasconi.

ADVERTISEMENT

”Sunt dezgustată, dezamăgită și șocată”

Oana Lasconi spune că nu s-ar fi așteptat niciodată la un astfel de gest din partea mamei sale. De asemenea, deși Elena Lasconi nu a fost vreodată pasionată de acest subiect se pare că aceasta a putut totuși să ofere un vot pozitiv.

În opinia fiicei sale, această modificare a Constituției este făcută într-un mod ”jegos și discriminatoriu”. La finalul postării sale, tânăra adaugă că a avut inclusiv palpitații când a aflat ce a făcut mama sa.

ADVERTISEMENT

„Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată. Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată, nu m-aș fi așteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale.

Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt șocată să aud că a votat «DA» pentru modificarea Constituției într-un mod jegos și discriminatoriu. Mă doare sufletul, inima și am palpitații de câteva ore. Nu susțin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidențiale, deși știu că este favorita multora pentru acel rol. Sufăr foarte mult și nu-mi vine să cred”, a mai adăugat aceasta în clipul video postat pe Instagram.

Menționăm că reacția tinerei vine după ce Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel ,care deschide lista de candidați pentru alegerile europarlamentare din 2024, a dezvăluit că a votat ”Da” la referendumul pentru familie.

Asta se întâmpla în anul 2018. Referitor la referendumul de atunci, acesta avea ca scop modificarea Constituției în sensul definirii familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

ADVERTISEMENT