Life

Fiica lui Ion Țiriac duce o viață de lux la Miami. Cum arată și cu ce se ocupă Ioana?

Fiica lui Ion Țiriac se bucură de soare pe plaja din Miami. Ioana, unica fată a unuia dintre cei mai bogați români din lume, are un corp de milioane pe care nu se sfiește să îl expună.
15.11.2021 | 16:41
Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac, duce o viață de lux la Miami. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ioana, fiica lui Ion Țiriac, pare că se distrează de minune în Statele Unite ale Americii. Aceasta a postat pe contul său de Instagram o mulțime de fotografii care au atras imediat aprecierea urmăritorilor săi.

Miliardarul se poate mândri cu frumusețea, dar și cu inteligența fiicei sale. Ioana Țiriac nu iese niciodată din casă fără să aibă grijă să arate cu adevărat impecabil, obicei pe care l-a adoptat de mică de la mama sa, jurnalista egipteană Sophie Ayad.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre Ion Țiriac și mama Ioanei s-a consumat rapid, însă bărbatul nu a uitat nicio clipă de fiica sa, motiv pentru care a încercat de fiecare dată să o ajute să își îndeplinească visul de a deveni la rândul său jurnalistă.

Cine este fiica lui Ion Țiriac?

Ioana Țiriac are frumoasa vârstă de 24 de ani și este o studentă foarte sârguincioasă la una dintre cele mai bune universități din Miami. Aceasta a locuit în România în perioada în care a urmat cursurile Liceului American din București.

ADVERTISEMENT

După absolvire, Ioana a decis să urmeze cariera mamei sale. Aceasta studiază în prezent Jurnalismul și Economia la Universitatea Miami. În curând, va putea să devină o jurnalistă la fel de cunoscută precum mama sa.

Ioana Țiriac, viață de lux în Miami

În cele mai recente fotografii pe care Ioana le-a publicat pe contul său personal de Instagram, aceasta apare într-un costum de baie ce îi pune în evidență corpul bine lucrat la sală. Fanii au rămas uimiți în momentul în care au observat că aceasta a ales să își schimbe culoarea părului, trecând de la blond, la brunet.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă petrece destul de mult timp pe plajă, Ioana Țiriac obișnuiește să meargă alături de prietenii săi în diferite restaurante de lux. Deși își poate permite oricând să cheltuie o sumă foarte mare de bani, aceasta preferă să fie modestă și să nu facă abuzuri de acest fel.

Cea mai mare slăbiciune a Ioanei rămân întotdeauna hainele. Aceasta obișnuiește să își achiziționeze diverse obiecte vestimentare de la cele mai populare case de modă din lume.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac: “Copilul trebuie să-și ia zborul”

Pentru că a moștenit atât de la mama sa, cât și de la tatăl său dorința de a-i ajuta pe alții, Ioana Țiriac a organizat de curând o strângere de fonduri. În cadrul acesteia, studenta a reușit să introducă și o prezentare de modă. Toți banii care au fost strânși la final, au făcut ca programul „Ajut o mamă să se ridice din nou” să meargă mai departe.

Într-un interviu mai vechi acordat publicației Click!,  Ion Țiriac recunoaște că este foarte mândru de abilitățile pe care fiica sa le-a moștenit. Miliardarul susține că încă de când era mică, Ioana era dornică să le sară în ajutor celorlalți.

Ne-a văzut pe noi prin prejur ce facem, nu știu dacă a luat exemplul, dar o face de data asta în felul ei și ea trebuie felicitată, nu eu. Părintele e bun până la un anumit nivel, apoi copilul trebuie să-și ia zborul.”, declara Ion Țiriac.

 

ADVERTISEMENT
Tags: