Life

Fiica lui Răzvan Simion fuge de România: „Vreau să trăiesc afară”

Fiica lui Răzvan Simion a dezvăluit ce planuri de viitor are. Ianca va termina în curând liceu, dar nu are de gând să-și continue studiile în țară.
13.12.2022 | 13:59
Fiica lui Razvan Simion fuge de Romania Vreau sa traiesc afara
Fiica lui Răzvan Simion vrea să studieze în străinătate. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și fiica sa au oferit un interviu în care au dezvăluit și planurile de viitor ale Iancăi. Tânără este în ultimul an de liceu și vrea ca studiile să și le continue în străinătate, dar încă nu s-a decis ce țară va alege.

Fiica lui Răzvan Simion a spus ce vrea să facă după liceu. Tânără nu își dorește să studieze în România

Răzvan Simion are cu ce se mândri. Pe lângă o carieră de succes, vedeta Antena 1 este și tatăl a doi copii, din căsnicia cu Diana Simion, de care a divorțat în urmă cu 7 ani. Tudor a împlinit de curând 14 ani, iar Ianca, care are 18 ani, va termina liceul anul acesta.

ADVERTISEMENT

Tânără a mărturisit în cadrul unui interviu pe care l-au acordat împreună pentru Antena Stars că nu vrea să-și continue studiile în țară, ci preferă să-și creeze un viitor departe de România.

„O să vreau să trăiesc afară”, a afirmat Ianca Simion.

Răzvan Simion nu este supărat de ideea că fiica sa va pleca din România la o vârstă atât de fragedă, din contră, o susține și chiar îi surâde ideea de a se muta, la rândul său, peste câțiva ani.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să se hotărască. Schimbă locațiile foarte des. Ultima a rămas Barcelona. Plus-minus o oră, tot atât durează drumul și până la Timișoara.

Deci, ne descurcăm. Acum, să vedem cum se vor așterne lucrurile. De la toamnă, vedem. Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania. De aia, eu o încurajez. Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă”, a declarat prezentatorul de la Neatza.

ADVERTISEMENT

Ce domeniu vrea să studieze fiica lui Răzvan Simion

Chiar dacă este alături de ea la fiecare pas, Răzvan Simion nu se implică în ceea ce privește detaliile administrative, ci a apelat la consiliere specializată în domeniu pentru fiica sa.

„Ne-am sfătuit. Ne veneau diverse idei. Nu este o situație în care să avem foarte multe informații. Îi lăsam pe cei care se ocupa de așa ceva.

ADVERTISEMENT

Sunt o grămadă de filiere, de consilieri vocaționali, oameni care te învață cum să aplici la universitățile de afară, cum să-ți faci dosarul, ce anume să incluzi în el, ce activități extracuriculare să faci. E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei”, a afirmat Răzvan Simion.

Ianca este atrasă de psihologie și nu se teme că poveștile oamenilor o vor încărca. Spune că nici măcar nu a luat asta în calcul.

„Nu m-am gândit la asta. Eu vreau să creez legături cu oamenii”, a spus Ianca Simion.

Prezentatorul de la Antena 1 a explicat că fiica lui a învățat din familie ce este altruismul, nu doar de la el și că acest lucru o ajută.

„Oamenii evoluați și trecuți prin viață au spiritul ăsta altruist și poate să moștenească de la oricine din familie, că toți suntem foarte deschiși”, a completat moderatorul.

Răzvan Simion nu-i va cumpăra fiicei sale mașină

Urmează ca Ianca să susțină examenul auto și se gândește la o mașină, dar tatăl său nu este sigur dacă îi va face sau nu cadou un automobil.

„Urmează examenul, a terminat școala de șoferi și probabil că asta este primul pas. Dar dacă ea vrea să plece din țară, n-are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină. Afară, sistemul de transport în comun este foarte ok”, a susținut Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT