Life

Răzvan Simion are cu ce să se mândrească! Cum arată Ianca, fiica acestuia, la doar 18 ani

Răzvan Simion se poate declara un bărbat împlinit. Are o iubită superbă, pe Daliana Răducanu, dar și o fiică care iese deja în evidență la cei 18 ani ai săi.
14.10.2022 | 17:58
Razvan Simion are cu ce sa se mandreasca Cum arata Ianca fiica acestuia la doar 18 ani
Răzvan Simion și fiica acestuia, Ianca Simion. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România și nu e de mirare. Reușește să amuze publicul și știe foarte bine cum să ajungă la sufletele telespectatorilor.

Cum arată Ianca Simion la doar 18 ani

Nu doar pe plan profesional lucrurile merg bine pentru vedeta de la Antena 1. Răzvan Simion se poate declara un om împlinit și din punct de vedere personal. Formează un cuplu solid cu Daliana Răducanu și de asemenea, are și doi copii superbi.

ADVERTISEMENT

Fiica acestuia, Ianca, care în vară a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani atrage deja privirile. Tânăra are mai bine de 18.000 de urmăritori pe contul personal de Instagram și nu e de mirare.

Fiica lui Răzvan Simion este foarte atentă la aspectul ei fizic și de asemenea are grijă și la cum se îmbracă. Drept urmare, dacă ne uităm pe contul ei de Instagram vom vedea o adevărată domnișoară, extrem de elegantă.

ADVERTISEMENT

Iar pe lângă aspectul fizic, Ianca este și extrem de deschisă. Drept dovadă, aceasta a acceptat-o extrem de repede pe Daliana Răducanu, iubita tatălui său. La un moment dat, designerul declara că Răzvan Simion a gestionat situația cât se poate de bine cu cei doi copii ai săi, iar totul merge de minune.

Ianca Simion a împlinit recent 18 ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Ianca Simion a împlinit recent 18 ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Daliana Răducanu și Ianca Simion au devenit prietene

”Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente.

ADVERTISEMENT

Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată”, mărturisea recent, Daliana Răducan, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

Drept dovadă, în ziua în care Ianca a împlinit 18 ani, Daliana Răducanu a publicat un mesaj emoționant pe contul de socializare al Iancăi Simion, care confirmă că cele două sunt într-adevăr destul de apropiate.

ADVERTISEMENT

”La mulți ani, Prințesini! Să te înconjuri mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali”, a fost mesajul transmis de Daliana Răducan pentru Ianca, fiica lui Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT