Life

Fiica lui Victor Socaciu, mesaj dureros după moartea cântărețului de muzică folk: „O inimă mare a încetat să mai bată”

Fiica lui Victor Socaciu a postat un mesaj dureros după moartea tatălui ei. Interpretul și compozitorul de muzică folk s-a stins din viață luni, la vârsta de 68 de ani.
27.12.2021 | 15:48
Fiica lui Victor Socaciu mesaj dureros dupa moartea cantaretului de muzica folk O inima mare a incetat sa mai bata
Fiica lui Victor Socaciu, mesaj dureros după moartea cântărețului de muzică folk. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Maria Socaciu (33 de ani), fiica lui Victor Socaciu din relația cu Elena Rotaru, a postat un mesaj după moartea tatălui ei. Cântărețul și compozitorul de muzică folk a încetat din viață luni. Artistul avea 68 de ani.

Fiica regretatului interpret este devastată după pierderea suferită și a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Artistul se afla de o lună internat în spital, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Din păcate, medicii nu au mai putut să-l salveze.

Fiica lui Victor Socaciu, mesaj trist după moartea regretatului artist

Fiica lui Victor Socaciu a anunțat pe pagina de Facebook vestea morții tatălui ei și a postat un mesaj emoționant în memoria cântărețului, compozitorului și realizatorului de televiziune.

ADVERTISEMENT

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu.

Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!”, a postat Ana Maria Socaciu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Socaciu este fiica cea mică a interpretului, din relația cu Elena Rotaru.

Marina Almășan, prima reacție după moartea fostului soț

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a transmis și ea un mesaj emoționant după ce a aflat de vestea morții. Prezentatoarea de la TVR 2 a declarat că ca fi alături de fiul lor în această perioadă grea pentru familie.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale.

Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume.

ADVERTISEMENT

Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.

Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.

Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…

Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, a fost mesajul Marinei Almășan pe pagina de Facebook.

Victor Socaciu a fost unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică folk din România. Artistul a mărturisit că acest gen muzical l-a atras încă din 1972.

Interpretul a avut mai multe turnee de-a lungul carierei sale muzicale atât în țară, cât și peste hotare.

ADVERTISEMENT