News

”Fiica secretă” a lui Putin, criticată în online, după războiul izbucnit în Ucraina. Ce îi reproșează internauții

Luiza Rozova, despre care se spune că este ”fiica secretă” a lui Vladimir Putin, este asaltată în aceste zile de mulțimi de critici în online, după ce presupusul ei tată a declanșat război în Ucraina.
06.03.2022 | 17:11
Fiica secreta a lui Putin criticata in online dupa razboiul izbucnit in Ucraina Ce ii reproseaza internautii
ADVERTISEMENT

Luiza Rozova, în vârstă de 18 ani și studentă în Sankt Petersburg, ar fi ”fiica secretă” a liderului de la Kremlin. De cum Vladimir Putin a decis să provoace război în Ucraina, tânăra a fost asaltată pe contul de Instagram cu valuri de mesaje critice.

Luiza Rozova, ”fiica secretă” a lui Putin, criticată de urmăritorii de pe Instagram

Pentru că se vehiculează că Vladimir Putin își ascunde familia în aceste zile, de război cu Ucraina,  într-un buncăr din Siberia, mulți internauți i-au scris Luizei: ”Te ascunzi în buncăr, ca un șobolan?”, notează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

De altfel, sunt multe persoane care îi reproșează că ea se bucură acum de liniște și lux, în vreme ce mulți copii ucraineni stau pe drumuri, după ce casele le-au fost distruse de armata Kremlinului.

Toate aceste comentarii au loc pe contul de Instagram al Luizei, pe care ea nu l-ar mai folosi de cinci luni, la constrângerile lui Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

Luiza are 84.000 de urmăritori, iar unii îi scriu că este: ”fiica unui criminal, criminal de război, psihopat și dependent de droguri”.

De altfel, în mai multe comentarii contra ei apare steagul ucrainean cu mesajul: ”Națiunea rusă trebuie să se ridice împotriva acestui dictator. Nu vrei să ai nimic de-a face cu el.”

ADVERTISEMENT

Unii internauți o apără pe ”fiica secretă” a lui Putin

Totuși, sunt și unii urmăritori ai tinerei care-i iau apărarea: ”Nu o judecați… nu este vina ei”/Nu poate face nimic pentru că are un tată nebun.”

Cine este mama Luizei Rozova

Se spune despre Luiza Rozova că este fiica unei foste menajere, Svetlana Krivonogikh. Svetlana ar fi avut o aventură cu președintele Rusiei, iar el ar fi refuzat apoi să o recunoască vreodată legitim pe Luiza.

ADVERTISEMENT

Svetlana Krivonogikh are acum 45 de ani și ar fi proprietara unei mari bănci din Rusia. La un moment dat, ar fi declarat pentru GQ Russia că fiica sa: ”are un fizic asemănător cu Vladimir în perioada tinereții”.

ADVERTISEMENT