Life

Filme noi pe Netflix. Ce producții apar până la finalul anului

Filme noi pe Netflix. Ce producții urmează să apară pe platforma online până la finalul anului 2023. Toate te vor fascina.
16.03.2023 | 08:00
Filme noi pe Netflix Ce productii apar pana la finalul anului
Filme care vor fi lansate pe Netflix în lunile următoare. Sursa foto: GamesRadar
ADVERTISEMENT

Ce filme urmează să fie lansate pe Netflix până la finalul anului 2023. O mulțime de producții spectaculoase vor mai apărea în lunile care vin. Conținutul lor te va ține neclintit în fața ecranului, deoarece va fi încărcat de acțiune, dramă, comedie, aventură și horror.

Ce filme vor apărea pe Netflix până la finalul anului 2023

În multe dintre peliculele care vor avea premiera până în decembrie 2023 vei putea reîntâlni actori în noi roluri și în noi ipostaze. Unele dintre celebritățile pe care le vei revedea vor fi Jennifer Aniston, Adam Sandler sau Chris Hemsworth.

ADVERTISEMENT

Chiar în ziua următoare, vineri, 17 martie, pe Netflix va debuta un film pentru copii, căci este unul animat, plin de aventură, dar și de emoție. ”The Magician’s Elephant” îi va cuceri pe cei mici. Aici este vorba despre un frate și o soră, aceasta din urmă fiind dispărută și căutată de frate, cu ajutorul unui elefant.

Comedie pe Netflix cu Jennifer Aniston și Adam Sandler

După vizionarea acestui desen animat, poți lua o pauză până la finalul lui martie, căci pe data de 31 a lunii, se va lansa o nouă comedie.  ”Murder Mystery 2”  îți va capta atenția prin faptul că doi detectivi, Nick și Audrey, se vor lupta să-și dezvolte agenția de supraveghere privată. Amuzamentul va fi îmbinat cu puncte culminante, căci detectivii vor trebui și să-și caute prietenul răpit de la nuntă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în luna Aprilie, la câteva zile după Paști, va trebui să stai din nou confortabil pe canapea sau fotoliu, deoarece urmează un alt film pe platforma online. Pe data de 27 Aprilie, mai exact, se va putea viziona ”A Tourists Guide To Love”.

Acțiunea din ”A Tourists Guide To Love” se petrece pe continent asiatic. Un director de turism din America va fi adus în Vietnam, iar acesta va întâlni un ghid turistic cu mult spirit liber și voie bună, ce-l va ajuta să-și trăiască viața precum o aventură.

ADVERTISEMENT

Pe lângă aceste producții, se preconizează că va fi de mare succes și ”Heart of Stone”, un thriller de acțiune, despre spionaj. Regia îi aparține lui Tom Harper, iar în roluri principale sunt distribuiți Jamie Dornan, Alia Bhatt și Gal Gadot.

Totodată, nu ar fi bine să ratezi nici ”Leo”, din 22 noiembrie, pe Netflix. Pelicula va fi sub forma unei comedii de tip musical, în care o șopârlă pe nume Leo va asista la un final de an școlar. Nu vor lipsi peripețiile, coflictele, regretele, dar mai ales clipele amuzante.

ADVERTISEMENT

După toate acestea, ultima lună din 2023 te va introduce într-o aventură. Cu puțin timp înainte de Crăciun, pe 22 decembrie 2023, vei vedea pe Netflix ”Rebel Moon”. Elemente din spațiu se vor lupta cu oamenii de pe Terra. Regia îi aparține lui Zach Snyder, potrivit Netflix.com

Netflix este una dintre cele mai vizionate platforme de filme. Este prezentă în peste 130 de țări din lume, inclusiv în România. La nivel național, s-a lansat oficial pe 7 ianuarie 2016. De atunci, o mulțime de români se abonează pentru a vedea noi pelicule, în mod continuu. Peste 500.000 de persoane de la noi din țară ar avea cont pe Netflix.

ADVERTISEMENT
Tags: