News

Filmul care a spart toate topurile Netflix. A fost vizionat de pe 99 milioane de conturi

Reprezentanții Netflix au publicat audiențele înregistrate de cele mai populare filme și seriale. Cel mai urmărit film a fost vizionat de pe 99 milioane de conturi, iar cel mai urmărit serial de pe 82 milioane.
27.07.2022 | 12:27
Filmul care a spart toate topurile Netflix A fost vizionat de pe 99 milioane de conturi
Cel mai urmărit film a fost vizionat de pe 99 milioane de conturi Netflix. Foto: flickr.com
ADVERTISEMENT

Publicarea audiențelor pentru producțiile amintite reprezintă o mutare rară pentru departamentul de marketing al platformei Netflix. Acum, cel care se ocupă de partea de conţinut, Ted Sarandos, a fost persoana aleasă pentru a dezvălui cele mai urmărite filme și seriale.

Netflix atrage în continuare milioane de abonați

Totul s-a întâmplat în cadrul conferinţei Code. Cu această ocazie s-a aflat că primul loc în topul celor mai urmărite filme pe Netflix se află Extraction (99 milioane de conturi).

ADVERTISEMENT

Următoarele două filme în topul Netflix sunt Bird Box (89 de milioane de conturi) şi Spenser Confidential (85 de milioane de conturi). În ceea ce privește serialele, primul loc este ocupat de primul sezon din Bridgerton (82 de milioane de conturi).

La categoria celor mai urmărite seriale Netflix, pe următoarele locuri sunt Lupin Part 1 şi sezonul 1 din The Witcher, ambele cu 76 de milioane de conturi.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care sunt mai puțin familiarizați cu astfel de clasamente, amintim că numărul conturilor nu reprezintă și același număr al spectatorilor. Un film sau un serial de pe Netflix pot fi vizionate de mai multe persoane care folosesc acelaşi cont.

Bird Box, o producție-etalon

În ceea ce privește numărul de ore alocate de abonații Netflix, Bird Box este pe primul loc, cu 282 de milioane de ore. Pe locul doi este Extraction, cu 231 de milioane de ore, iar The Irishman este clasat pe trei, cu 215 de milioane ore.

ADVERTISEMENT

La seriale, Bridgerton are 625 de milioane de ore, iar sezonul 4 din Money Heist are 619 de milioane de ore. Podiumul este completat de sezonul 3 din Stranger Things, cu 582 de milioane de ore.

Clasamentele prezentate anterior au fost schițate ținându-se cont de măsurătorile calculate pentru primele 28 de zile de la publicare. Netflix ia în calcul o vizualizare dacă utilizatorul se uită două minute la un film sau un serial.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că abonații Netflix au fost vizați de o înșelăciune pe e-mail, fapt pentru care Poliția Română a și luat o măsură.

ADVERTISEMENT