Life

Filmul românesc de pe Netflix care te va impresiona până la lacrimi. Dragoste, scene ireale și un final înfiorător

Pelicula românească de pe Netflix care te va emoționa teribil. Iubire, momente incredibile și un deznodământ neașteptat.
25.06.2023 | 14:00
Filmul romanesc de pe Netflix care te va impresiona pana la lacrimi Dragoste scene ireale si un final infiorator
Pelicula românească de pe Netflix care te va emoționa teribil. Iubire, momente incredibile și un deznodământ neașteptat. Sursa foto: Pinterest / aarc.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul românesc de pe Netflix care te va impresiona până la lacrimi. Dragoste, scene ireale și un final înfiorător. Are recenzii bune din partea urmăritorilor, oamenii fiind uimiți de povestea pe care o scoate la iveală regizorul.

Pelicula românească de pe Netflix care te va emoționa teribil. Iubire, momente incredibile și un deznodământ neașteptat

Pelicula românească de pe Netflix care te va emoționa teribil este regizată de Ciprian Mega, care este nu doar cineast, ci și preot ortodox. Artistul și-a propus ca prin intermediul producției să vorbească despre o temă tot mai întâlnită după căderea comunismului.

ADVERTISEMENT

Filmul său, Dimineața care nu se va sfârși, apărut în anul 2016, are iubire, momente incredibile și un deznodământ neașteptat. Spectatorii asistă la un scenariu inspirat din viața comunității românești din Cipru.

Are o poveste dureroasă, foarte personală, într-o perioadă în care emigrația, prostituția și suferința sunt exprimate mai mult în cifre statistice. Filmul scoate la suprafață suferința unei tinere care este obligată să practice cea mai veche meserie din lume.

ADVERTISEMENT

Cade victimă a traficului de ființe umane, însă ulterior acesta devine modul său de viață. Și de aici începe cu adevărat desfășurarea acțiunii. În filmul de pe Netflix joacă actorii Florentina Țilea, Valeriu Andriuță, Ovidiu Crișan și Ana Maria Moldovan.

Dimineața care nu se va sfârși, laude de la spectatori

Dimineața care nu se va sfârși, filmul românesc care poate fi urmărit în momentul de față pe Netflix, a primit numeroase laude de la spectatori. Unii români l-au văzut în cinema atunci când a apărut și l-au recomandat și altora.

ADVERTISEMENT

„Un film deosebit. Senin și limpede, filmul vorbește despre speranță printr-un limbaj al credinței care te pune pe gânduri și îți oferă o altfel de înțelegere a realităților contemporane. De văzut și revăzut”.

„Mi s-a părut captivant, subiectul destul de interesant, mi-a plăcut mult și actrița din rolul principal. Au fost și câteva discuții interesante despre divinitate”, sunt doar două dintre comentariile care apar pe cinemagia.ro.

ADVERTISEMENT

Ciprian Mega, preotul care a slujit o perioadă lungă comunității din Cipru, este văzut ca un regizor corect. Scenariul peliculei Dimineața care nu se va sfârși impresionează oamenii prin bunătate și bun simț.

Ce au spus criticii despre pelicula românească

Filmul românesc de pe Netflix, intitulat ‘Dimineața care nu se va sfârși’, poate fi considerată, potrivit experților, o capodoperă cinematografică. Una care te va impresiona până la lacrimi. Această producție regizată de un talentat regizor român explorează o poveste captivantă și emoționantă. A obținut recenzii pozitive și a avut un succes aparte.

Cu o distribuție de excepție și interpretări remarcabile ale actorilor, acest film captivant te va purta prin momente de adâncă emoție și introspecție. De la începutul până la sfârșit, vei fi prins în mrejele acestei drame puternice, care te va face să plângi și să reflectezi asupra vieții și a propriei existențe.

Premiat pentru regie și scenariu, filmul ‘Dimineața care nu se va sfârși’ aduce în prim plan teme universale și relevante pentru publicul larg. Este o producție cinematografică ce reușește să transmită emoție și să provoace reacții puternice în sufletul spectatorilor.

Disponibil acum pe platforma Netflix, acest film românesc a obținut un succes larg și a câștigat inimile cinefililor români din întreaga lume. Vizionarea sa este o experiență memorabilă și profundă, ce te va lăsa cu o puternică amprentă emoțională și cu dorința de a explora și alte filme de acest calibru.”

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților