Life

Netflix a salvat o emisiune care a ieșit de pe post după 14 ani! În ce se va transforma show-ul

Netflix e platforma spre care se îndreaptă tot mai multe producții de succes și vedete internaționale. Compania a salvat o emisiune-fenomen!
25.06.2023 | 14:54
Netflix a salvat o emisiune care a iesit de pe post dupa 14 ani In ce se va transforma showul
Netflix a salvat un show care a fost pe micile ecrane timp de 14 ani. Foto: Telecinco/ Netflix
ADVERTISEMENT

Netflix are tot mai mulți fani, platforma de streaming captând atenția publicului cu o gamă largă de produse audiovizuale: de la documentare, seriale, filme, desene animate până la… reality-show-uri.

Netflix salvează un show scos de pe micile ecrane după 14 ani

Compania tocmai a anunțat că a salvat de la ”pieire” unul din cele mai de succes produse ale televiziunii spaniole. Este vorba despre un show de după-amiază difuzat timp de 14 ani de postul Telecinco.

ADVERTISEMENT

Emisiunea despre mondenități, și nu numai, a fost difuzată, așadar, timp de 14 ani, în direct, câte patru ore pe zi. Show-ul a lansat o serie de celebrități din Spania. În cadrul acestuia, s-au analizat de-a fir a păr toate picanteriile din viețile starurilor spaniole, dar și internaționale.

Mai mult de atât, show-ul Salvame, căci despre această emisiune este vorba, a primit în platourile sale și artiști cunoscuți din România! Printre figurile care au încântat publicul spaniol s-au numărat Alexandra Stan, melodia „Mr. Saxobeat” cucerindu-i pe colaboratorii emisiunii, dar și Wrs, care a înnebunit Peninsula Iberică cu „Llamame” în urma participării la Eurovision în anul 2022.

ADVERTISEMENT
wrs salvame netflix
Wrs a apărut la sfârșitul lunii mai la Salvame (care se va muta pe Netflix), artistul român fiind adulat de publicul spaniol. Captură Telecinco

La Salvame au apărut Alexandra Stan și Wrs, ca invitați speciali

Câștigătorul Te cunosc de undeva a fost invitat la sfârșitul lunii mai la „Salvame” în cadrul unei ediții dedicate modei. Acesta a cântat și a făcut spectacol la „Salvame Fashion Week 2023”.

Emisiunea nu va dispărea de tot, ci se va muta pe Netflix. Colaboratorii acestui produs tv vor filma un reality-show plin de aventură. Reality-show-ul, al cărui nume încă nu a fost stabilit, le va duce pe cele mai cunoscute vedete de la Telecinco prin America Latină cu scopul de a-și găsi alte locuri de muncă.

ADVERTISEMENT

Nu există încă o dată oficială la care vor începe filmările. Nu se știe nici când show-ul, de-a dreptul inedit, va apărea pe Netflix. Cel mai probabil, spune presa spaniolă, continuarea Salvame va putea fi urmărită pe această plaftormă abia în anul 2024.

Producția marca Fabrica de la Tele a ieșit de pe post vineri, 23 iunie 2023. Despărțirea de public a fost una emoționantă.

ADVERTISEMENT