Life

Filmul cu care Pavel Bartoș vrea să dea lovitura: “Cu totul alt tip de comedie”

Filmul cu care Pavel Bartoș vrea să dea lovitura în curând. Prezentatorul de la Românii au talent vrea să prezinte un alt tip de comedie.
04.04.2023 | 07:30
Filmul cu care Pavel Bartos vrea sa dea lovitura Cu totul alt tip de comedie
Filmul cu care Pavel Bartoș vrea să dea lovitura. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Filmul cu care Pavel Bartoș vrea să dea lovitura în acest an. Desigur, este vorba tot despre un film de comedie, doar că foarte diferit de tot ce se știe.

Filmul cu care Pavel Bartoș vrea să dea lovitura în curând

Pavel Bartoș are planuri mari după succesul fimului său, Ramon. Acesta a spus clar că nu va exista o continuare a peliculei, dar are cu totul alte planuri deja.

ADVERTISEMENT

Deci în niciun caz nu ne vom uita la continuări ale filmului Ramon, dar creatorul său promite altceva. Pavel Bartoș a recunoscut că are în plan un alt film.

Este vorba tot despre o comedie, dar „altfel”, după cum spune colegul lui Smiley de la Românii au talent. Deocamdată, Pavel Bartoș nu a vrut să dea mai multe detalii despre acest film.

ADVERTISEMENT

„Eu nu sunt fanul unor astfel de continuări, „Ramon 2”, „Ramon 3”, deși acum sunt la lansarea filmului „John Wick 4”. Nu știu ce să zic.

Ce o fi, o fi, ideea este că am în plan un film, o altă comedie, cu totul alt tip de comedie, dar să vedem. Până nu avem ceva sigur-sigur, nu spun nimic”, a mai declarat Pavel Bartoș pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș, în top cu filmul Ramon

Până la momentul lansării unui nou film, Pavel Bartoș se poate lăuda cu succesul filmului Ramon. După opt săptămâni de la premieră, el încă rulează în cinematografe.

Oamenii sunt dornici să vadă filmul lui Pavel Bartoș, lucru care îl face nespus de mândru pe prezentatorul de la Românii au talent. Ramon este pe locul 2 în topul celor mai vizionate filme din ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

„Mai suntem în cinematografe și nu că mai suntem, dar uite că deși am intrat în a opta săptămână, lumea vine încă la cinematograf și se bucură de Ramon.

Și nu că se bucură, dar ne menține pe locul 2 în topul celor mai vizionate filme de la începutul anului. Aici mă refer și la alea americănești. Și la Avatar, deci tot”, a mai spus el pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: