Life

Serialul de pe Netflix care a impresionat o lume întreagă. Este bazat pe fapte și personaje reale

Acest serial de pe Netflix a rupt toate topurile. Are nota 9.2 și, odată ce te vei apuca de el, îți va fi imposibil să îi pui pauză
09.12.2023 | 22:02
Serialul de pe Netflix care a impresionat o lume intreaga Este bazat pe fapte si personaje reale
Acesta este serialul de pe Netflix care rupe toate topurile Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Așa cum i-a obișnuit deja pe utilizatorii săi, Netflix aduce constant titluri uimitoare în atenția tuturor. De data asta, o producție face furori în rândul iubitorilor de filme. Dacă nu ai apucat să îl vezi, deja, acest serial trebuie trecut pe listă.

Serialul de pe Netflix căruia nu mai poți să îi pui pauză

Iarna este anotimpul perfect de stat în casă și de vizionat filme sau seriale. Fix la asta s-au gândit și cei de la Netflix, atunci când au adus în atenția tuturor un serial plin de aventură și suspans.

ADVERTISEMENT

Producția face deja ravagii în rândul privitorilor. Filmat în 2001, serialul ”Band of Brothers” (”Camarazi de război”) este la fel de bun și în prezent. Dincolo de distribuția uimitoare, producția este și ea semnată de nume legendare ale cinematografiei.

”Band of Brothers” poartă semnătura lui Steven Spielberg, Tom Hanks și Ambrose Steven. Cei trei au făcut tot posibilul pentru ca acțiunea și emoția transmisă de serial să fie cât mai apropiată de realitate.

ADVERTISEMENT

Serialul are în centrul atenției 147 de soldați militari în timpului celui de-Al Doilea Război Mondial. Toate episoadele se focusează pe parcursul soldaților de la primele antrenamente, până la marea zi a debarcării în Normandia.

”Band of Brothers” ocupă podiumul producțiilor de succes

Fiind un serial cu acțiune destul de dură, Tom Hanks și colegii lui au luat legătura cu soldați adevărați. Astfel, ”Band of Brothers” reușește să transmită cele mai complexe stări și emoții dincolo de ecran.

ADVERTISEMENT

Cei care au apucat să vadă până acum ”Band of Brothers” au numai cuvinte de laudă la adresa serialului. Producția se numără printre cele mai bine cotate pe platformele de specialitate. Cu nota 9.2 din 10, ”Band of Brothers” este unul dintre serialele care merită vizionate.

Cei de la Netflix au scos mai mulți ași din mânecă la final de an. Au fost urcate titluri noi cu actori uimitori, dar și producții românești realizate excepțional.

ADVERTISEMENT

Luna decembrie a fost gândită special ca fiind una dedicată actorilor și producătorilor de la noi din țară. Majoritatea filmelor românești de pe Netflix au făcut furori în sălile de cinema și au generat încasări record.

Fără doar și poate, cea mai mare surpriză la acest capitol este reality show-ul produs de Speak. Este singura producție de acest fel care i-a convins pe cei de la Netflix să-i facă loc în galerie.

ADVERTISEMENT