Life

Filmul de pe Netflix la care puțini au avut curajul să se uite până la final. Este popular în România

Există un film pe Netflix la care puține persoane au avut curajul să se mai uite până la final, iar acesta este popular și la noi în țară.
10.02.2023 | 21:18
Filmul de pe Netflix la care putini au avut curajul sa se uite pana la final Este popular in Romania
Filmul popular pe Netflix la care puțini au avut curajul să se uite până la final. Sursa foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Un film de pe Netflix a devenit extrem de popular în ultima perioadă, inclusiv la noi în țară. Totuși, nu mulți au curajul să se uite până la final, chiar dacă decid să privească acest film foarte popular pentru că este unul de groază.

Filmul popular pe Netflix la care puțini au avut curajul să se uite până la final

Totul este din cauză că filmul este unul de groază, care poate să îi sperie chiar și pe cei mai experiementați în această categorie de pelicule, deși știu că nimic din ce se întâmplă acolo nu este real. Din această cauză, mulți oameni nici nu reușesc să termine acest film de groază.

ADVERTISEMENT

Filmul de groază despre care este vorba este The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist, apărut în anul 2016. Cele două ore și 14 minute din această peliculă se pot dovedi a fi foarte greu de privit, iar mulți dintre privitori renunță înainte de a vedea care este finalul!

Filmele de groază sunt unele dintre cele mai apreciate tocmai datorită senzației de adrenalină pe care o produc, doar că unele pot fi prea mult chiar și pentru cei mai experimentați și efectele sunt prea puternice sau frica prea mare pentru a le mai putea continua.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în filmul The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist

Inclusiv traducerea din limba engleză în limba română ne dă o idee despre nivelul de groază al acestui film: Trăind printre demoni 2. Filmul a fost regizat de James Wan, iar bugetul pentru a creea cele mai bune efecte de groază a fost de 40 de milioane de dolari.

Actorii care joacă în acest film de groază popular pe Netflix inclusiv la noi în țară sunt Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Wolfe, Frances O’Connor și Neal Parks. Încasările de la box office arată că filmul a fost un succes, pentru că a obținut 321,8 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

De asemenea, filmul nu a avut un succes răsunător doar pe partea materială, ci și în ceea ce privești criticii de film, acesta fiind nominalizat la Premiul Empire pentru cel mai bun film de groază, dar și la People’s Choice Award pentru thrillerul preferat.

Filmul Trăind printre demoni 2 a primit mai multe premii în total și 13 nominalizări la diferite categorii. În 2017, filmul de groază popular pe Netflix a primit premiul ASCAP Film and Television Music Awards, în 2016 a mai luat și premiul Golden Trailer Awards. Un alt premiu obținut de acest film a fost iHorror Awards.

ADVERTISEMENT

În prim-plan în acest film de groază sunt Ed și Lorraine Warren, care pleacă la Londra. Scopul lor este să o ajute pe o mamă singură care are acasă patru copii și locuiesc într-o casă bântuită. Filmul este în categoria peliculelor populare de groază pe Netflix la noi în țară.

ADVERTISEMENT
Tags: