Life

Filmul românesc de pe Netflix care se bate cu orice poveste de dragoste de la Hollywood. A strâns deja zeci de mii de vizualizări. E cu Dragoș Bucur de la Românii au Talent

Filmul de pe Netflix făcut de români și care a intrat în topurile categoriei romantic. Dragoș Bucur și Raluca Aprodu sunt actori principali
27.01.2023 | 21:00
Filmul romanesc de pe Netflix care se bate cu orice poveste de dragoste de la Hollywood A strans deja zeci de mii de vizualizari E cu Dragos Bucur de la Romanii au Talent
Dragos Bucur de la Românii au talent, rol important într-un film de dragoste. Sursa foto - instagram
ADVERTISEMENT

Există un film românesc gata oricând să se lupte cu producțiile grele de la Hollywood. Lungmetrajul în care joacă Dragoș Bucur, juratul de la Românii au Talent și frumoasa Raluca Aprodu a punctat serios în ultima perioadă în categoria romantic.

Filmul de dragoste de pe Netflix cu Dragoș Bucur de la Românii au Talent

Lansat în 2015, Poveste de dragoste este un film despre iubirea dintre doi tineri artiști. Mai toată acțiunea se petrece în preajma sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Sebastian, interpretat de Dragoș Bucur și Aprilia, adică Raluca Aprodu încep o poveste de iubire. Și dacă toate par a fi rupte din Paradis pentru ei, întreaga situație se schimbă în curând.

De remarcat că scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob și Dan Chiriac. Interesant este că din distribuție mai fac parte și Mimi Brănescu și Mirela Oprișor, adică omul care a scris sezoane întregi din Las Fierbinți și cea care o interpretează pe Aspirina în același serial.

ADVERTISEMENT

Imaginea îi aparține lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza, în condițiile în care montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru și Cătălin Cristuțiu.

La cartea succesului a contribuit din plin și muzica originală, una care aparține “HaHaHa Production”. „Am filmat întâi în decembrie, când era zăpadă și ne-am întors cu actorii în februarie. Nu mai era zăpadă deloc”, avea să explice despre filmări chiar Cristina Iacob.

ADVERTISEMENT

”Aduceam zilnic zăpadă cu camionul și cu mașinile de zăpadă, a trebuit să apelăm la ninsoare artificială. Pentru că da, in luna februarie, în Brașov nu ningea, deși era foarte frig afară”, a explicat și Mișu Predescu, producătorul  filmului

Trebuie spus că Raluca Aprodu și Dragoș Bucur au filmat și la -20°C, dar rezultatul a fost unul pe măsură. După ce a intrat în rețeaua Netflix, filmul a fost mereu în topul celor care urmăresc categoria romantic.

ADVERTISEMENT

Mai trebuie spus că filmul a rulat în premieră internațională în cadrul Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons, acolo unde a fost selectat în competiția internațională.

Mai mult decât atât, Poveste de dragoste a fost selectat și la Festivalul Internațional de Film de la Montreal și în cadrul celei de-a 20-a ediții a Festivalului Internațional de Film Portobello.

ADVERTISEMENT
Tags: