News

Final tragic pentru un tânăr de 37 de ani. A murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul

Un tânăr de 37 de ani a avut parte de un final tragic, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul într-o zona greu accesibilă din județul Vâlcea.
25.03.2023 | 22:56
Final tragic pentru un tanar de 37 de ani A murit dupa ce sa rasturnat cu ATVul
Un tânăr de 37 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Tragedia, petrecută în Vâlcea. Sursa foto (ilustrativ): stiribn.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 37 de ani din județul Vâlcea a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Tragedia de sâmbătă seara s-a petrecut într-o zonă greu accesibilă a localității Roșiile, informează ISU.

Un tânăr de 37 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Tragedia, petrecută în Vâlcea

Din informațiile oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență aflăm că salvatorii au fost solicitați să intervină, la orele serii, pentru salvarea unei persoane căzute în pădure cu ATV-ul, pe raza localității Tetoiu, sat Nenciulești.

ADVERTISEMENT

Victima este un bărbat de 37 de ani din comuna vâlceană Roșiile. Acesta era deja în stop cardio-respirator în momentul în care au ajuns echipajele de salvare. ”Polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Zătreni au fost sesizați cu privire la faptul că, un ATV a căzut peste o persoană.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani, din localitatea Roșiile, județul Vâlcea, care, a fost găsit căzut pe un drum forestier, din localitatea Tetoiu”, a precizat reprezentantul IPJ Vâlcea, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

Echipajele de paramedici SMURD care au ajuns la locul accidentului de ATV au demarat rapid manevrele de resuscitare. Din păcate, acestea au fost în zadar. Ulterior, medicii au declarat decesul acestuia. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

De notat că accesul în locul în care s-a produs a fost accesibil din cauza terenului accidentat. La fața locului s-a deplasat trei echipaje de salvare: un echipaj SMURD, un echipaj SALVAMONT și un echipaj SAJ.

ADVERTISEMENT

Mai multe accidente de ATV produse în ultimele săptămâni

În acest debut de an s-au înmulțit accidentele de ATV în România. Pe 22 februarie, o femeie a ajuns în comă după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în zona pârtiei de schi de la Arieșeni, în Munții Apuseni. Și atunci a fost nevoie de intervenția SMURD.

Apoi, pe 11 martie, două femei s-au răsturnat cu ATV-ul lângă pârtia Vârtop-Arieşeni din județul Alba. ”La data de 11 martie 2023, în jurul orei 12.15, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au intervenit pe raza localității Arieșeni, la un accident rutier soldat cu victime omenești.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări, a rezultat că o femeie de 41 de ani, din municipiul Arad, în timp ce conducea un ATV, pe DN 75, în zona Vârtop, s-a răsturnat”, informa IPJ Alba. În urma accidentului, o tânără de 18 ani, din municipiul Arad, pasageră pe ATV, a suferit răni. Ea a fost transportată la spital.

ADVERTISEMENT