Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Finanţatorul Rapidului, ironii după 4-0 cu FCSB: “Unde vă e valoarea, domnule Becali? Să bage şampania la rece!”

Victor Angelescu l-a ironizat pe Gigi Becali după derby-ul FCSB - Rapid 4-0. Finanţatorul Rapidului i-a transmis patronului FCSB să bage şampania înapoi la rece.
09.03.2024 | 22:51
Finantatorul Rapidului ironii dupa 40 cu FCSB Unde va e valoarea domnule Becali Sa bage sampania la rece
Finanţatorul Rapidului, ironii după 4-0 cu FCSB: "Unde vă e valoarea, domnule Becali? Să bage şampania la rece!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid şi-a umilit rivala în derby-ul de pe Arena Naţională, scor 4-0. Giuleştenii se apropie la patru puncte de adversară la startul play-off-ului, iar titlul se joacă.

Finanţatorul Rapidului, ironii după 4-0 cu FCSB: “I-am surclasat, ăsta e cuvântul”

Victor Angelescu, unul dintre finanţatorii Rapidului, l-a ironizat la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1 pe Gigi Becali, cel care spunea că o să spulbere Rapidul pe valoare în acest meci:

ADVERTISEMENT

“O seară foarte frumoasă. Nu s-a pus niciodată problema echipei care va câştiga. Am făcut un meci foarte bun şi sunt mândru şi de jucători şi de antrenor. I-am surclasat, ăsta e cuvântul. 

Nu trebuie să ne ferim de cuvinte. Eu am 5G, mai aveam câteva ocazii în acest meci. Nu mă aşteptam la acest scor, normal. Cu oricine joci, nu te aştepţi să baţi de o asemenea manieră.

ADVERTISEMENT

“Să bage înapoi şampania la rece! Unde vă e valoarea, domnule Becali?”

Eu mă aşteptam să câştigăm, dar pe criteriu de valoare, suntem mult mai buni decât FCSB. Domnul Becali spunea că e gata campionatul. Unde este domnul Becali? Că zicea că ne bate pe valoare.

Să bage înapoi şampania la rece! Unde vă e valoarea, domnule Becali? Şampania încă e pe primul loc, dar pe valoare e greu. Încă o dată, noi am arătat că suntem echipa clar mai bună. FCSB are în continuare prima şansă.

ADVERTISEMENT

“Au venit scouterii pentru FCSB, nu ştiu dacă au văzut ceva pe acolo”

Dar să ţină şampania la rece, campionatul se joacă. Am fost în extaz. O să ne bucurăm o zi sau două. Trebuie să fim foarte concentraţi şi eu zic că putem să ne luptăm. 

Când jucăm bine, putem bate pe oricine. Au venit scouterii pentru FCSB, nu ştiu dacă au văzut ceva pe acolo. Cred că i-au văzut pe al noştri”, a spus Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

FCSB joacă duminica viitoare primul meci din play-off, cu Sepsi. Rapidul va primi vizita celor de la Farul în prima etapă de play-off, într-un meci programat pe Giuleşti vineri seara.

ADVERTISEMENT