Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Finanţatorul Rapidului trage linie după transferurile din iarnă: „Este bine, dar este doar începutul!”. Pe cine au ratat giuleştenii

Conducerea Rapidului trage linie după transferurile pe care Rapid le-a făcut în această iarnă. Victor Angelescu a dezvăluit ce jucător important au ratat giuleștenii.
27.01.2024 | 14:46
Finantatorul Rapidului trage linie dupa transferurile din iarna Este bine dar este doar inceputul Pe cine au ratat giulestenii
Finanţatorul Rapidului trage linie după transferurile din iarnă: „Este bine, dar este doar începutul!”. Pe cine au ratat giuleştenii. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a făcut cinci transferuri în această iarnă, iar conducerea din Giulești este extrem de mulțumită. Ultimul sosit, portarul Marian Aioani, a cărui mutare a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Conducerea Rapidului, mulțumită de transferurile din iarnă. Verdictul lui Victor Angelescu: „E doar începutul”

2,1 milioane de euro a cheltuit Rapid în această pe transferuri. În Giulești au sosit Damjan Djokovic, Florent Hasani, Borisav Busmaz, Ermal Krasniqi și Marian Aioani. Busmaz și Krasniqi au debutat cu gol în alb și vișiniu în victoria de poveste cu FC U Craiova, scor 4-3.

ADVERTISEMENT

„Suntem foarte mulțumiți de transferurile pe care le-am făcut. Acum sper să și arate. Noi suntem mulțumiți, dar trebuie să vedem cum vor evolua.

(n.r. – doi dintre ei au dat gol în primul meci) Este un semn bun, dar e doar începutul. Trebuie să vedem pe termen lung că au fost niște transfeuri bune, în următoarele etape”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a recunoscut că Rapid nu și-a atins chiar toate țintele în acest mercato. La formația de sub Podul Grant ar fi trebuit să mai ajungă încă un mijlocaș.

„Am avut un mijlocaș, dar ce ne-am dorit am ajuns. Doar că ne-am dorit un mijlocaș pe care ni l-am dorit și nu l-am adus. (n.r. – Tudor Băluță, cumva?) Nu. Tudor Băluță e accidentat. Nu că n-ar fi un mijlocaș foarte bun, dar nu cred că se punea problema să îl aducem”, a adăugat acționarul minoritar al Rapidului.

ADVERTISEMENT

Rapid a cumpărat, dar a și vândut în această iarnă. Alb-vișiniii l-au cedat pe cel mai important om al lor din ultimele două sezoane. Este vorba despre Horațiu Moldovan. Portarul a plecat la Atletico Madrid, după ce ibericii au achitat clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro.

Banel Nicolita, VERDICT dupa TRANSFERURILE FACUTE de Rapid