Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Clauză de națională pentru Marian Aioani! Toate detaliile contractului cu Rapid. Exclusiv

Marian Aioani este noul portar al Rapidului, iar FANATIK va prezintă toate detaliile din contractul goalkeeperului care a luat titlul cu Farul în sezonul trecut. Acesta are o clauză specială!
23.01.2024 | 11:02
Clauza de nationala pentru Marian Aioani Toate detaliile contractului cu Rapid Exclusiv
Clauză de națională pentru Marian Aioani! Toate detaliile contractului cu Rapid. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Marian Aioani la Rapid. Formația de sub Podul Grant s-a înțeles cu Farul lui Hagi pentru suma de 400.000 de euro + 20% dintr-un eventual transfer, iar goalkeeperul născut la Buftea va apăra buturile giuleștene până în vara lui 2027.

Toate detaliile contractului lui Marian Aioani cu Rapid. Clauză specială pentru echipa națională

Aioani vine astfel să îi ia locul lui Horațiu Moldovan, plecat la Atletico Madrid după ce ibericii au achitat clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro. Transferul lui Moldovan pe Wanda Metropolitano a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute în exclusivitate de site-ul nostru, Marian Aioani va avea la Rapid un salariu lunar de 12.000 de euro. Mai mult, Farul va beneficia de un bonus special, care are legătură cu echipa națională a României.

FANATIK a aflat în exclusivitate că dacă Marian Aioani va fi convocat de Edi Iordănescu în lotul pentru Euro 2024, echipa lui Gică Hagi va primi 50.000 de mii de euro din partea Rapidului, iar dacă va ajunge titular în poarta „tricolorilor”, bonusul va crește la 100.000 de euro!

ADVERTISEMENT

„Astăzi dimineață s-a bătut palma. Totul e închis. Rapid s-a înțeles cu Farul și cu Hagi, dar și cu jucătorul. Cifrele transferului sunt următoarele. Rapid a plătit 400.000 de euro plus 20% dintr-un viitor transfer.

Aioani va fi deja titular în partida cu Dinamo și a semnat pe un salariu de 12.000 de euro. Un salariu foarte bun. Cred că Moldovan avea 11.000 de euro sau ceva de genul.

ADVERTISEMENT

Aioani are o clauză specială. Dacă intră în lotul lui Edi Iordănescu și nu intră titular, (n.r. – Farul) primește un bonus de 50.000 de euro din partea Rapidului.

Iar dacă va deveni titularul echipei naționale are o clauză specială, (n.r. – Farul) va primi o primă de 100.000 de euro din partea Rapidului”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT

Marian Aioani cochetează de ceva timp cu echipa națională a României, dar nu a apucat încă să debuteze la prima reprezentativă. Noul goalkeeper al giuleștenilor are trei selecții la U19, două selecții la U21 și șapte selecții pentru naționala olimpică.

  • 400.000 de euro a plătit Rapid pentru transferul lui Marian Aioani de la Farul
  • 20% va primi Farul de la Rapid dintr-un eventual transfer al lui Aioani

BREAKING NEWS | Marian Aioani, NOUL TRANSFER al Rapidului | TOATE DETALIILE MUTARII

ADVERTISEMENT