Fotbal international

Fiorentina forțează transferul lui Dennis Man. Ce sumă oferă Parmei în schimbul românului

24.04.2021 | 14:28
Fiorentina forteaza transferul lui Dennis Man Ce suma ofera Parmei in schimbul romanului
ADVERTISEMENT

Aventura lui Dennis Man la Parma se va încheia, cel mai probabil, la finalul sezonului în curs, anunță presa din Italia. Ca și retrogradată, echipa la care este legitimat internaționalul român va trebui să renunțe la câțiva dintre jucătorii cu salarii mari, iar unul dintre aceștia este Man.

După ce s-a scris că AC Milan ar fi interesată de transferul atacantului de 22 de ani, violanews.com anunță că și Fiorentina a intrat în cursa pentru semnătura românului.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată notează că fosta echipă a lui Adrian Mutu a încercat și în iarnă să-l transfere pe fotbalistul care a semnat în cele din urmă cu Parma, în schimbul a 13 milioane de euro.

Dennis Man ar putea pleca de la Parma la Fiorentina

Presa din Peninsulă amintește că transferul lui Man la Fiorentina a căzut din cauza pretențiilor financiare considerate exagerate ale finanțatorului roș-albaștrilor, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Acum, însă, Fiorentina este decisă să facă o ofertă concretă celor de la Parma, după ce în ultimele zile au avut loc mai multe discuții între oficialii celor două cluburi.

Potrivit violanews, fotbalistul ar putea semna în zilele următoare, dacă cele două cluburi ajung la un acord financiar. Oferta Fiorentinei nu va fi una foarte generoasă, dar va depăși suma cu care a fost achiziționat românul, de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Cât oferă Fiorentina pentru transferul lui Dennis Man

Dennis Man a evoluat în toate meciurile din Serie A, de când a fost achiziționat de Parma. Mai mult, fotbalistul de 22 de ani a devenit punct fix în atacul ”cruciaților” pentru care a marcat de două ori.

Sursa amintită notează că Fiorentina ar fi dispusă să plătească 15 milioane de euro pentru a-și asigura serviciile internaționalului român.

ADVERTISEMENT

Interesant este că exact aceeași sumă a refuzat să o plătească, anul trecut, celor de la FCSB. Însă, de când a fost transferat la Parma și cota de piață a lui Dennis Man a crescut semnificativ.

  • 11 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt

Dennis Man este urmărit și de cluburi din Spania

Evoluțiile excelente ale lui Dennis Man au atras atenția și cluburilor din afara Italiei. Presa iberică notează că Sevilla îl monitorizează atent pe atacant, iar la sfârșitul acestui sezon ar putea să facă la rândul ei o ofertă celor de la Parma.

Pe locul 4 în La Liga, fosta multiplă câștigătoarea a Ligii Europa are ca obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar pentru acest lucru caută să-și întărească atacul.

Sevilla este la doar 6 puncte în urma liderului Atletico Madrid, iar câteva potențiale ”întăriri” ar putea-o transforma într-una dintre candidatele la titlu în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT