Life

Firicel din Las Fierbinți, implicat într-un scandal uriaș. Acuzații grave la adresa actorului Toma Cuzin

Acuzații extrem de grave la adresa lui Firicel din Las Fierbinți. Actorul Toma Cuza a fost implicat într-un scandal monstru, iar motivele sunt incredibile.
09.01.2023 | 16:42
Firicel din Las Fierbinti implicat intrun scandal urias Acuzatii grave la adresa actorului Toma Cuzin
Toma Cuzin, actorul care îl interpretează pe Firicel în Las Fierbinți, implicat într-un scandal monstru. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Firicel este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul de comedie Las Fierbinți de la Pro Tv.

Acuzații extrem de grave la adresa actorului Toma Cuzin din Las Fierbinți

Nu mulți știu însă că actorul Toma Cuzin s-a confruntat cu ceva probleme în urmă cu câțiva ani. Mai exact, acesta a fost implicat într-un scandal monstru.

ADVERTISEMENT

Ce acuzații i-au fost aduse lui Firicel din Las Fierbinți? O tânără din Sibiu spunea că a ajuns să fie sedusă de actor, iar mai apoi abandonată și lucrurile nu se opresc aici.

Tânăra respectivă mai preciza că actorul i-ar fi cerut și 2.000 de lei, iar mai apoi a început să o amenințe, iar banii nu i-a mai văzut niciodată.

ADVERTISEMENT

Scandalul a avut loc în 2013, iar probabil mulți își amintesc de el. Protagoniștii au fost Elena Voichița Drăghiceanu și evident, actorul Toma Cuzin.

Tânăra era din Sibiu și nu voia decât să își primească cei 2.000 de lei, bani pe care i-a dat actorului.

ADVERTISEMENT

Cum s-a întâmplat totul? Într-un interviu acordat pentru cancan.ro la acel moment, Elena povestea că l-a cunoscut pe actor pe internet, iar după mai multe conversații, acesta a ajuns să îi ceară bani.

I-a promis că îi va restitui suma de 2.000 de lei după câteva luni, însă nimic nu s-a întâmplat ci din contră, lucrurile au degenerat.

ADVERTISEMENT

Cum a ajun tânăra din Cluj să îi trimită bani lui Firicel din Las Fierbinți

Tânăra a ajuns să fie amenințată și înjurată de Firicel din Las Fierbinți, după cum povestea ea.

”Am corespondat pe internet cu el, iar pe parcursul dialogurilor noastre mi-a cerut bani si i-am împrumutat în total 2.000 de lei. Mereu mi-a promis că îmi va returna banii până în luna iunie.

Nu am primit, însă, niciun ban, mai mult, m-a amenințat și m-a jignit, spunându-mi că am fost un experiment”, a spus femeia, pentru cancan.ro, la vremea respectivă.

Tot atunci, Elena mai spunea că au existat nenumărate de pretexte din partea actorului. Acesta i-ar fi spus că avea o situație financiară precară, iar tânăra l-a crezut și a încercat să îl ajute.

Din păcate însă, lucrurile s-au întors împotriva ei, a mai adăugat aceasta care spera ca în final să își poată lua banii înapoi.

Amintim că în urmă cu doar câteva luni, Firicel din Las Fierbinți a ajuns într-o altă postură dificilă. Actorul a fost surprins la volan fără permis de conducere, dar și sub influența unor substanțe interzise. 

ADVERTISEMENT