Life

De ce doarme 4 ore pe noapte Toma Cuzin? Firicel, din Las Fierbinți, face dezvăluiri neștiute din viața lui

Toma Cuzin, actorul care îl joacă pe Firicel în serialul Las Fierbinți, a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă în ciuda programului său ocupat. Actorul a mărturisit că nu doarme mai mult de 4 ore pe noapte.
09.05.2022 | 16:52
De ce doarme 4 ore pe noapte Toma Cuzin Firicel din Las Fierbinti face dezvaluiri nestiute din viata lui
Toma Cuzin a dezvăluit cum se menține în formă. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Toma Cuzin, actorul care interpretează rolul lui Firicel în serialul de comedie Las Fierbinți, organizează un festival de film în satul în care el și soția lui s-au cunoscut. Totodată, actorul a făcut mai multe dezvăluiri despre stilul său de viață și a mărturisit care este secretul care îl ajută să se mențină în formă.

Toma Cuzin: „Când dorm 4 ore pe noapte, sunt leneș”

Cu toate că este un om destul de ocupat, cu multe proiecte, Toma Cuzin reușește să se se mențină în formă. Spune că nu mai face sport de 20 de ani, dar că este atent la ceea ce gândește, iar asta îl ajută. Totodată, actorul din Las Fierbinți susține că doarme cel mult 4 ore pe noapte.

ADVERTISEMENT

„Felul în care gândesc, faptul că mă păstrez în permanență în poziție de lucru, mă ține tonusat. Sunt atent la ce mănânc. Sport am făcut jumătate de viață, de 20 de ani nu mai fac nimic.

Am un stil de viață foarte activ, în primul rând. Când dorm 4 ore pe noapte sunt leneș. Suntem rezultatul propriilor gânduri, cum ne gândim așa devenim. 

ADVERTISEMENT

N-am considerat niciodată că am succes. Întotdeauna mi-am ascultat sufletul, nu conștiința”, a explicat Toma Cuzin.

Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, festival de film în satul unde și-a întâlnit soția

Toma Cuzin, cunoscut pentru rolul lui Firicel din serialul Las Fierbinți, își dorește să ducă filmul în sat, pentru că, spune el, de acolo a pornit arta. Actorul organizează, între 3 și iunie 2022, festivalul „Film în sat”, organizat în Peștișani, județul Gorj.

ADVERTISEMENT

Locația nu este aleasă la întâmplare, pe lângă faptul că se află la doar câteva sute de metri de casa lui Constantin Brâncuși, evenimentul cultural va avea loc unde Toma Cuzin și-a cunoscut soția, pe vremea când avea doar 16 ani.

„Viața mea socială se împarte exact ca CV-ul. CV-ul meu dinainte de 2002 și după, așa e și viața mea socială.

ADVERTISEMENT

Este viața cu dragoste și viața cu iubire. Iubirea îți dă libertate. Ce este libertatea, este filmul cu care deschid eu festivalul. 

Acolo ne-am cunoscut. Eram mici copii, acolo, pe un lac la Peștișani, 16 ani aveam. Pe la 19 ani ne-am reîntâlnit și cam asta a fost. Îi mai arăt câteodată o față a lui Firiciel. Știi cum se transformă dragostea în iubire? Printr-un parteneriat”, a povestit Firicel.

ADVERTISEMENT