Life

Fiul lui Alin Oprea, cuvinte acide la adresa artistului. Schimb de mesaje dur între cei doi

18.09.2020 | 19:54
Fiul lui Alin Oprea cuvinte acide la adresa artistului Schimb de mesaje dur intre cei doi
ADVERTISEMENT

Fiul lui Alin Oprea, Adrian, se implică în scandalul dintre solistul trupei Talisman și Larisa Uță. Tânărul în vârstă de 21 de ani susține că tatăl său spune numai minciuni la televizor, referindu-se aici la faptul că artistul poate oricând veni acasă, fără a fi nevoie de intervenția polițiștilor.

Schimbul dur de replici a avut loc prin mesaje, la scurt timp după ce fiica cântărețului Melissa a lansat acuzații dure la adresa propriului tată. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii Xtra Night Show, acolo unde Alin Oprea a fost invitat recent.

ADVERTISEMENT

Adrian i-a reproșat părintelui său că nu a încercat sub nicio formă să vină acasă, în ciuda faptului că muzicianul numai asta declară în presă. Tânărul s-a întors împotriva tatălui său și spune că nu-l mai ia în serios pentru că s-a purtat urât cu el și cu sora sa.

Fiul lui Alin Oprea, acuzații dure la adresa solistului de la Talisman

„Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu.

ADVERTISEMENT

De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung.

Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de 2 ori cu poliția”, i-a scris Adrian tatălui său, Alin Oprea.

ADVERTISEMENT
Alin Oprea și fiul său, Adrian
Schimb dur de mesaje între Alin Oprea și fiul său, Adrian. Sursa foto: captură video Youtube

Ulterior, cei doi au schimbat mai multe mesaje, fiul cântărețului mărturisind că nu îl mai ia în calcul pe tatăl său de când a pornit scandalul cu mama sa. Adrian Oprea și-ar dori ca lucrurile să se liniștească, însă situația se pare că ia amploare din ce în ce mai mult.

„Singurul motiv pentru care nu te luăm în serios e că te porți cu mine și cu Meli de parcă suntem niște copii proști. Vorbești cu noi de parcă noi suntem mult prea dobitoci să înțelegem ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Nu mai încerca să-mi explici tu ce s-a întâmplat când știm foarte bine care este adevărul. Și cu mamaia. Și prima dată”, este un alt mesaj primit de Alin Oprea din partea fiului său.

ADVERTISEMENT